Novosti

2016

14.12.2016.

AVL Projekt i d&b trening dani

AVL Projekt je protekle nedelje, tačnije 7. i 8. decembra 2016. organizovao trening za jedan broj svojih klijenata posvećen d&b proizvodima i sistemima. U sklopu novog distributerstva, ovo je bila logična i neophodna aktivnost obzirom da je do sada mali broj njih imao prilike da se upozna sa d&b zvučničkim sistemima.

Pročitaj celu vest

7.12.2016.

Jedan vikend – dva festivala elektronske muzike – “Dance4Life” i “Green Love”

Proteklog vikenda u Beogradu i Novom Sadu su održani su festivali elektronske muzike. Jedan od njih, Dance4Life je održan u Hali 5 Beogradskog sajma, a drugi, Green Love u velikoj sali novosadskog centra Spens.

Pročitaj celu vest

18.11.2016.

S31 – Novo pomeranje granica

Kada je S21 predstavljen javnosti, ton majstori su u trenutku dobili novog favorita u svetu audio mikseta. Nikada pre jedna tako kompaktna konzola nije mogla da ponudi takav standard u kvalitetu zvuka, snagu i fleksibilnost, a da može da stane na zadnje sedište automobila.

Pročitaj celu vest

17.11.2016.

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer proizvoda d&b audiotechnik

Tražite vrhunski brend iz sveta profesionalne audio opreme? d&b audiotechnik i ne tražite dalje! Nisu u pitanju samo zvučne kutije i sistemi. Radi se o inovacijama u svetu akustike koje su d&b postavile na pijedestal vrhunskog, beskompromisnog proizvođača.

Pročitaj celu vest

27.10.2016.

Sommer Cable predstavio vodootporni RGBW LED kabel

Sommer Cable je predstavio svoj Aqua Marinex LED kabel za kontrolu koji pruža zaštitu od toplote, vode i peska u uslovima spoljašnjih instalacija.

Pročitaj celu vest

6.10.2016.

Spikie® reflektor

ROBE Spikie je mali, super brzi LED WashBeam reflektor, koji koristi jedan jedini izvor svetlosti, 60W RGBV. Poseduje specijalno dizajniran prednji objektiv širine 110mm koji isporučuje vrlo solidan svetlosni snop.

Pročitaj celu vest

23.9.2016.

Porodica RCF zvučnika – AYRA

AYRA serija zvučnika predstavlja najnoviju liniju profesionalnih, referentnih monitora u kojima su objedinjeni legendarni kvalitet i pouzdanost RCF-ovih proizvoda.

Pročitaj celu vest

13.9.2016.

Proslava 25 godina pevačke karijere - Luciano Ligabue i RCF

Luciano Ligabue je italijanska rock zvezda prisutna u svetu muzike punih 25 godina. Prošlog septembra organizovan je koncert tim povodom čija veličina slobodno može da se opiše rečju „mamutski“.

Pročitaj celu vest

7.9.2016.

Christie FHQ981-L 98” UHD – LCD displej

Christie FHQ981-L 98” UHD LCD displej je ravan ekran velikog formata namenjen upotrebi u konferencijskim salama, salama za sastanke, digital signage sistemima i kao komponenta za implementaciju u video zidovima.

Pročitaj celu vest

18.8.2016.

DiGiCo SD9 – kompaktna audio mikseta po odličnoj ceni!

Kao što je to uvek slučaj sa DiGiCo konzolama, zvuk je odličan i svi su srećni i zadovoljni!

Pročitaj celu vest

5.8.2016.

Pavarotijeva kuća i RCF

I devet godina nakon svoje smrti, Lučiano Pavaroti privlači hiljade obožavalaca. Rezidencija ovog Maestra, smeštena u italijanskom gradu Modena pretvorena je u kuću-muzej i otvorena za posetioce prošle godine.

Pročitaj celu vest

15.7.2016.

AVL Projekt postao distributer za kanadski VIQ Solutions

Nakon dobijanja tendera za instalaciju opreme i softvera za audio snimanje u nekoliko srpskih sudnica, AVL Projekt je dobio i status ovlašćenog distributera za proizvode i usluge kanadske firme VIQ Solutions.

Pročitaj celu vest

14.7.2016.

RCF HDL 50-A – novi koncept Line Array sistema

Zahtevi modernog ozvučenja viši su nego ikada pre. Pored performansi koje se odnose na kvalitet samog zvuka, i drugi aspekti su postali važni za rental i produkcijske kompanije. Neki od njih su smanjena težina ozvučenja i jednostavnost korišćenja, a sve zbog optimizacije transporta, kao i vremena potrebnog za montažu.

Pročitaj celu vest

8.7.2016.

Avolites lansirao Titan v10

Krajem juna 2016. godine Avolites je lansirao Titan v10 verziju softvera.

Pročitaj celu vest

7.7.2016.

AVL Projekt postao ovlašćeni zastupnik kanadskog Radial-a

AVL projekt je pre nekoliko dana postao ovlašćeni zastupnik i za proizvode kanadske kompanije Radial.

Pročitaj celu vest

28.6.2016.

ATEN VS1912 – video wall medija plejer

ATEN VS1912 (12-portni Video Wall Media Player) je multimedijalni plejer zasnovan na PC-ju koji predstavlja idealno rešenje za prikaz video sadržaja na više monitora.

Pročitaj celu vest

7.6.2016.

AVL Projekt postao ovlašćeni zastupnik italijanske kompanije RCF

RCF je italijanski proizvođač audio opreme koji je osnovan još daleke 1949. u gradu Reggio Emilia. Grad je poznat po inženjerstvu i inovacijama, jednako bogatim i raznovrsnim kao i kulturno nasleđe. Danas RCF upošljava više od 250 ljudi i prodaje svoje proizvode u preko 100 država sveta.

Pročitaj celu vest

2.6.2016.

DiGiCo S21 - miksing konzola sa brojnim prednostima

DiGiCo je beskompromisan kada su u pitanju kvalitet zvuka koji svaki njihov proizvod isporučuje, kao i kvalitet dizajna svake konzole imajući na umu njenu optimalnu prilagođenost čestom prenošenju sa jednog mesta na drugo.

Pročitaj celu vest

27.5.2016.

AVL Projekt postao distributer za DiGiCo

Krajem maja 2016. godine, AVL Projekt je postao distributer za proizvode kompanije DiGiCo iz velike Britanije, svetski poznatog proizvođača audio miks pulteva. Distributerstvo se odnosi na teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Herzegovine

Pročitaj celu vest

26.5.2016.

ETC Irideon FPZ – osvetljenje koje se razlikuje od ostalih

Irideon FPZ objedinjava ono najbolje od Source Four Mini® LED platforme sa izuzetnim performansama i elegantnim industrijskim dizajnom sa ciljem osvetljavanja prostora na suptilan način

Pročitaj celu vest

20.5.2016.

AVL Projekt postao zvanični distributer američke kompanije AUDIX Microphones

Novosti na polju naših distributerstava se nastavljaju. Naime, AVL Projekt je postao zvanični distributer i za proizvode američke kompanije AUDIX Microphones®. Distributerstvo se odnosi na Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Pročitaj celu vest

16.5.2016.

„Fun facts“ o tehničkoj produkciji Evrovizije 2016

Verujemo da će vam biti zanimljivo da pročitate o kratkim i pomalo neverovatnim informacijama u vezi sa tehničkom realizacijom Eurovision Song Contest-a koji se ove godine održao u Stokholmu, u Švedskoj.

Pročitaj celu vest

10.5.2016.

AVL Projekt i zvanični distributer za britanske kompanije XTA i MC2

AVL Projekt je pre nepune dve nedelje i zvanično postao ovlašćeni distributer proizvoda dve kompanije iz Velike Britanije, XTA i MC2. Distributerstvo je rezultat pregovora sa pomenutim kompanijama koji su se uspešno okončali aprila ove godine, na sajmu Prolight + Sound 2016 u Frankfurtu.

Pročitaj celu vest

21.4.2016.

ETC ColorSource konzole – velika kontrola malih bina

ColorSource porodica proizvoda se bazira na principu da svako zaslužuje pouzdanu, a jednostavnu kontrolu LED rasvete. Svi proizvodi dolaze sa ETC servisnom garancijom kvaliteta, po pristupačnoj ceni, što ove proizvode čini dostupnima većem broju korisnika.

Pročitaj celu vest

7.4.2016.

Prolight + Sound 2016 – sajam u Frankfurtu

Prolight + Sound spada u red jednog od najvećih međunarodnih sajmova tehnologija i usluga u oblasti sveta zabave, integrisanih audio/video/rasvetnih sistema i kreacija u tim oblastima

Pročitaj celu vest

24.3.2016.

Arthur Holm Dynamic3Talk ugradni monitor

Artur Holm je registrovana robna marka od Albiral Display Solutions, ranije poznatih kao Avialec (Vazduhoplovstvo i elektronika). Dynamic3Talk je njihov uređaj koji je dobio InAVation Award na poslednjem ISE 2016. sajmu u Amsterdamu, u kategoriji "Display"

Pročitaj celu vest

11.3.2016.

ROBE Robin DL4 serija reflektora

ROBE Robin DL4 serija reflektora pripada grupi inteligentne rasvete. U pitanju je moving reflektor sa LED izvorom svetlosti zbog čega više ne postoji potreba za izmenom sijalica.

Pročitaj celu vest

1.3.2016.

Televic Lingua prevodilačka jedinica

Televic-ova prevodilačka jedinica Lingua je prava demonstracija dizajna usmerenog ka izuzetnom korisničkom iskustvu, odn. komforu u radu prevodioca.

Pročitaj celu vest

12.2.2016.

JBL SpeakerPro i JBL SpeakerAngle aplikacije

JBL, vodeći svetski proizvođač zvučnika i profesionalnih studijskih monitora, donosi novine u "upravljanju" zvučnicima i zvučničkim sistemima.

Pročitaj celu vest

29.1.2016.

ETC se ukrcao na kruzer „Anthem of the Seas“

Sa mogućnošću primanja 1300 gledalaca, Kraljevsko pozorište na novosagrađenom međunarodnom kruzeru “Anthem of the Seas” je veće od mnogih pozorišta na kopnu.

Pročitaj celu vest

19.1.2016.

ATEN VE849 - Multicast wireless HDMI

ATEN VE849 je proizvod namenjen svima koji žele da prenesu HDMI video signal do ekrana i/ili projektora, a da udaljenost od izvora signala do prijemnika ne prelazi 30 metara

Pročitaj celu vest