Novosti

2017

10.11.2017.

U susret 16. Taktonsu – 22. do 25.11.2017.

Od 22. do 25. novembra 2017., u prostorijama Radio Novog Sada, održaće se 16. po redu TAKTONS u organizaciji Radio-televizije Vojvodine.

Pročitaj celu vest

3.11.2017.

SONOS - bežično slušanje Hi-Fi tonova u Vašem domu

Sonos je bežični Home Sound System kojim se jedna, nekoliko ili sve prostorije u vašem domu mogu ozvučiti i ispuniti vrhunskim tonovima: muzike, filmova ili televizijskog programa. I to putem WiFi-a. Jednostavno, pustite bilo šta što želite da slušate u tom trenutku. I “pojačajte” svaki momenat intenzivnim, pulsirajućim zvukom.

Pročitaj celu vest

26.10.2017.

Novi trening u AVL Projektu – rad na grandMA2 rasvetnom pultu

U utorak i sredu, 17. i 18. oktobra 2017. održan je trening posvećen osnovama rada na čuvenom rasvetnom pultu grandMA2, još čuvenijeg nemačkog proizvođača MA Lighting.

Pročitaj celu vest

22.9.2017.

Maloprodaja neće raditi u periodu od 26.09. do 02.10.

Poštovani kupci, AVL Projekt maloprodaja neće raditi u periodu od 26.09.2017. do 02.10.2017. Tokom ovih nekoliko dana, kupovinu možete obaviti putem naše online prodavnice.

Pročitaj celu vest

15.9.2017.

Šta se očekuje od kablova na bini?

Moraju biti… tihi! Moraju biti dobro zaštićeni! Moraju biti fleksibilni!

Pročitaj celu vest

31.8.2017.

Amsterdam ArenA sa d&b ozvučenjem finalista nagrade Pro Sound Awards 2017

Amsterdam ArenA je, pre svega ostalog, dom fudbalskog kluba Ajax. Stadion koristi i holandski nacionalni tim onda kada se igraju internacionalne utakmice. Istovremeno, kalendar događaja koji se održavaju u ovoj impozantnoj građevini obuhvata i koncerte i muzičke festivale zbog čega je rekonstrukcija audio sistema bila od izuzetnog značaja.

Pročitaj celu vest

9.8.2017.

Chauvet ROGUE R2 Wash za brodvejski mjuzikl “Tajni vrt”

Nagrada Antoanet Peri, koja se dodeljuje u oblasti pozorišne umetnosti, a široj javnosti je poznata kao Toni nagrada, prepoznaje i odaje priznanje izvrsnosti predstava na Brodveju. Toni nagrada se smatra ekvivalentom filmskog Oskara, muzičkog Gremija i televizijskog Emija u Americi, kao i nagrada Lorens Olivije u Velikoj Britaniji i Molijer u Francuskoj.

Pročitaj celu vest

4.8.2017.

LED reflektor CHAUVET EVE TF-20

EVE TF-20 je kompaktan i energetski efikasan “soft edge” LED reflektor, koji može da radi kao standardni PAR reflektor, ali i kao pozorišna rasveta zahvaljujući svom klasičnom Fresnel stilu.

Pročitaj celu vest

1.8.2017.

RCF ART 7 MK4 – vrhunska umetnost zvuka

Unapređeni dizajn i komponente, te superioran FiRPHASE procesing su samo neka od poboljšanja smeštenih unutar crne kutije RCF ART7 MK4 serije.

Pročitaj celu vest

13.7.2017.

Naš DiGiCo SD12 na Exitu

Naša firma se ne bavi rentalom audio opreme. Ali može, hoće i ume da bude “pomoć prijatelja”. Tako su se naš kolega i DiGiCo SD12 iz AVL Projektove demo sobe našli na 17. Exit festivalu u Novom Sadu koji je ove godine poneo naziv „Leto ljubavi/Summer of Love“.

Pročitaj celu vest

4.7.2017.

„Pametna učionica“ i Sony Vision Exchange rešenje

U februaru 2017. Sony Pro je svetskom tržištu predstavio Vision Exchange kao svoj doprinos aktivnom učenju i deljenju sadržaja između udaljenih lokacija. Sve ovo u sklopu četvrte tehnološke revolucije koja traži, ne samo nove metodologije, nego i nove tehnologije u obrazovanju.

Pročitaj celu vest

22.6.2017.

Kad neko kaže dot2, on misli na…

…jednostavnost, pametnu organizaciju, intuitivnost u korišćenju, višejezičnost, dizajn i MA Lighting DNK.

Pročitaj celu vest

21.6.2017.

Verzija V2.0 za DiGiCo S21/S31

DiGiCo i AVL Projekt nastavljaju da brinu o svojim klijentima. Kliknite na link u tekstu za download.

Pročitaj celu vest

9.6.2017.

DiGiCo S21 za Vesko Vučković bend

Nedavno je naš dugogodišnji klijent Vesko Vučković, osnivač Vesko Vučković benda iz Beograda kupio DiGiCo S21 miksetu. To je bio povod da sa Veskom provedemo neko vreme u razgovoru o tome šta profesionalna audio oprema vrhunskog kvaliteta znači za jedan bend.

Pročitaj celu vest

6.6.2017.

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer za MA Lighting

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je AVL Projekt postao ovlašćeni distributer proizvoda čuvene nemačke kompanije MA Lighting, svetski priznatog lidera u oblasti kontrole rasvete, networking-a, videa i dimera.

Pročitaj celu vest

17.5.2017.

CHAUVET rasveta – proizvodi i rešenja za najrazličitije namene

Američka kompanija CHAUVET uvek ima rasvetno rešenje, bez obzira da li je u pitanju koncert ili čitava turneja, neki korporativni događaj, arhitektualna rasveta ili osvetljenje za unutrašnjost crkve. Ili, pak govorimo o noćnom klubu, kafeu, pozorišnoj sceni, rasveti za snimanje filma ili emisije, nekoj fiksnoj instalaciji.

Pročitaj celu vest

9.5.2017.

RCF HDL-6A - Aktivni line array modul

HDL-6A predstavlja idealan izbor onda kada su vam potrebne line array performanse, kao i kada su brzo i lako podešavanje sistema apsolutni zahtev.

Pročitaj celu vest

28.4.2017.

Dr. Jorg Sennheiser na 142. po redu AES konvenciji u Berlinu

AES konvencija (Audio Engineering Society) je događaj koji se održava jedanput godišnje u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi. Predstavlja najveće okupljanje audio profesionalaca iz čitavog sveta.

Pročitaj celu vest

21.4.2017.

AVL Projekt i d&b u Madlenianumu - T i Y serije zvučnika na sceni

U sredu, 19. Aprila 2017. godine AVL Projekt je organizovao prezentaciju T i Y serije d&b zvučnika u sali opere i teatra Madlenianum u Zemunu.

Pročitaj celu vest

11.4.2017.

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer CASIO projektora

Kompaniju CASIO osnovao je Kashio Tadao daleke 1946. pod imenom Kashio Seisakujo, in Mitaka, Tokyo. Od samog početka kompaniju krasi korporativna ideja-vodilja „kreativnost i doprinos“. Ona izražava posvećenost kompanije društvu kroz doprinos putem originalnih i korisnih proizvoda koje samo Casio može da stvori.

Pročitaj celu vest

6.4.2017.

AVL Projekt uvrstio i Sony Pro u svoju ponudu

April je doneo još noviteta među proizvode i rešenja koje AVL Projekt nudi u okviru svog asortimana profesionalne opreme i rešenja. U pitanju su Sony Pro uređaji; projektori, profesionalni audio, profesionalni ekrani, kao i network camera sistemi.

Pročitaj celu vest

3.4.2017.

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer za Chauvet Lighting

U industriji rasvete namenjene svetu zabave, Chauvet važi za inovatora i proizvođača koji kontinuirano ulaže napore u razvoj novih proizvoda. Sa misijom kreiranja rešenja spram potreba klijenata, pasionirano su posvećeni proizvodnji rasvetnih uređaja visokih performansi po konkurentnoj ceni.

Pročitaj celu vest

24.3.2017.

Avolites Arena za TV Pink

Avolites Arena je idealna konzola za sva okruženja koja zahtevaju veću kontrolnu površinu usled kompleksnijeg rasvetnog dizajna. Stoga je idealan izbor za televizijski studio, festivale i pozorišta.

Pročitaj celu vest

17.3.2017.

Bežični konferencijski sistem za online sastanke - Sennheiser TeamConnect Wireless

Sennheiser TeamConnect Wireless – prvi prenosivi bežični konferencijski sistem za online sastanke! Jednostavnost korišćenja, višestruke opcije povezivanja, brzo podešavanje, visok kvalitet zvuka i dizajn koji je osvojio nekoliko nagrada čine da objedinjene komunikaciju budu efikasnije nego ikada pre.

Pročitaj celu vest

9.3.2017.

Sennheiser Digital 6000 – sistem koji ne pravi kompromise

Digital 6000 isporučuje besprekorne RF bežične i audio performanse. Istovremeno zadovoljava potrebe rental kompanija, pozorišta, muzičkih dvorana, TV kuća, kao i crkvenih objekata i to uz iskorišćenje postojeće infrastrukture, ako je ima.

Pročitaj celu vest

24.2.2017.

DiGiCo dani u AVL Projektu

21. i 22. februara u prostorijama naše firme, tačnije u AVL Projekt demo sobi, bili smo domaćini događaja pod nazivom DiGiCo dani u AVL Projektu tokom kojeg su predstavljene DiGiCo-ve SD i S serije digitalnih audio pulteva.

Pročitaj celu vest

21.2.2017.

AVL Projekt postao ovlašćeni partner Sennheiser-a

Sennheiser je nemačka kompanija koja se od svog osnivanja daleke 1945. bavi proizvodnjom mikrofona, slušalica i sistema za monitoring, kao i konferencijskim i informacionim tehnologijama, te pomoćnim sistemima za slušanje.

Pročitaj celu vest

7.2.2017.

RCF TTL33-A i EVOX 12 apsolutni favoriti na Readers' Choice

Na ovogodišnjoj manifestaciji NAMM Show, održanoj u Anahajmu u Kaliforniji, RCF je dobio dve nagrade ProSoundWeb & Live Sound International Readers’ Choice Awards za 2017. godinu

Pročitaj celu vest

19.1.2017.

DiGiCo SD12 – novi, pravi član SD porodice digitalnih audio konzola

Najnoviji član DiGiCo porodice SD12 je u Novom Sadu! Mikser se nalazi u našoj demo sobi, povezan i spreman da ga testirate. Pozovite nas, zakažite svoj termin i dođite!

Pročitaj celu vest

13.1.2017.

SHARP PN-R903 - kolosalni ekran za komercijalne svrhe

SHARP-ovi novi LCD monitori obezbeđuju neverovatnu jasnost u službi stvaranja iskustva vrednog pamćenja.

Pročitaj celu vest