Novosti

2023

23.11.2023.

DPA ST4011A mikrofoni za Radoša Malidžana

Talentovani crnogorski muzičar Radoš Malidžan svoju gitarsku odiseju uspešno je započeo već sa 10 godina, a dve godine kasnije odsvirao je svoj prvi solo recital u Sarajevu. U toku svoje bogate karijere sarađivao je sa vodećim televizijskim kućama, nastupao na brojnim muzičkim festivalima („Decembarski dani kulture“ u Podgorici, „Guitar Summer Fest“ u Herceg Novom, „Terra Siculorum“ u Rumuniji, „Guitar Art Festival“ u Beogradu), te održao mnoštvo koncerata širom Evrope i sveta.

Pročitaj celu vest

24.10.2023.

EXE Ace serija motora – asovi u vašim rukama

EXE Ace serija motora odlikuje se D8 standardom, a namenjena je jednokratnim instalacijama i događajima različitog vremenskog trajanja koji ne zahtevaju nikakve izmene u rasporedu opreme.

Pročitaj celu vest

1.8.2023.

RCF-ov premijum brend TT+ AUDIO predstavio GTX Line Array sistem

U profesionalnoj audio industriji, italijanski RCF je dobro poznat brend. Od samog osnivanja 1949., uvek se nalazio u prvim redovima kada je reč o dizajnu najrazličitijih profesionalnih audio rešenja. Tako se RCF-ov prepoznatljiv zvuk može sresti svuda: u koncertnim dvoranama, tonskim studijima, klubovima, javnim prostorima ili u svakodnevnom životu brojnih muzičara i bendova.

Pročitaj celu vest

8.6.2023.

LumenRadio – bežično & bezbrižno

LumenRadio je švedska deep technology kompanija iz Geteborga sa prodajno-inženjerskim predstavništvima i podrškom u Nemačkoj, Francuskoj i Sjedinjenim američkim državama. Zaposleni u ovoj kompaniji se najjednostavnije mogu opisati kao strastveni pojedinci koji vole tehnologiju i interakciju sa kupcima.

Pročitaj celu vest

27.4.2023.

Chauvet Rogue Outcast serija automatizovane rasvete sa IP65 kućištem

Chauvet Rogue serija automatizovanih rasvetnih tela nedavno je dobila pojačanje u vidu Rogue Outcast podkategorije koja objedinjuje dobro poznate performanse Rogue reflektora i prednosti IP65 kućišta.

Pročitaj celu vest

30.3.2023.

Luminex Network Intelligence – profesionalna audio, video i rasvetna mrežna rešenja

Luminex Network Intelligence je belgijski proizvođač opreme za distribuciju podataka u domenu profesionalne rasvete, ozvučenja i videa prevashodno namenjene industriji zabave. Luminex tehnologija veoma je jednostavna za implementaciju, što video i audio inženjerima i dizajnerima svetla omogućava da izrađuju kompletne sisteme za distribuciju podataka za bilo koji objekat ili događaj bez obzira na veličinu.

Pročitaj celu vest

17.3.2023.

Blackmagic Design – lider kreativne video revolucije

Blackmagic Design je australijska kompanija osnovana ne tako davne 2001. godine. Ipak, za kratko vreme je uspela da naraste do pozicije jednog od vodećih svetskih inovatora i proizvođača kreativne video tehnologije. Pre svega zato što im je filozofija osvežavajuća i jednostavna – pomoći pravoj kreativnosti da procveta. Sa bogatim iskustvom u visokokvalitetnom telecineu, filmu i postprodukciji i pravom strašću za savršenstvom, Blackmagic se namerio da zauvek promeni industriju.

Pročitaj celu vest

21.2.2023.

Štedljiva rasveta - prednosti LED reflektora u odnosu na halogene

Uvidevši višestruke koristi LED tehnologije, brojni proizvođači profesionalne rasvete odustali su od proizvodnje rasvetnih uređaja sa halogenom sijalicom. U tekstu koji sledi približićemo vam prednosti LED rasvetnih tela u odnosu na halogenu rasvetu i pojasniti kako njihovom upotrebom možete unaprediti vaše svetlosne scene, štimunge i sniziti troškove održavanja.

Pročitaj celu vest

25.1.2023.

Media fasada – super moćni komunikator

U danima kada je spoljašnje oglašavanje tek počelo da se razvija, „posteri“ od pleksiglasa su bili odličan alat za ovu svrhu. U današnje vreme, iako i dalje prisutno, takvo oglašavanje nije više posebno zanimljivo. Naime, dalji razvoj na ovom području ponudio je daleko atraktivniju opciju – media fasadu koja će ne samo prenositi informaciju, nego i ukrašavati zidove najrazličitijih građevina.

Pročitaj celu vest