Bežični mikrofonski sistem za Senćansko mađarsko kamerno pozorište

U decembru 2015. AVL Projekt je isporučio bežični mikrofonski sistem za poznatog klijenta. U pitanju je bilo Senćansko mađarsko kamerno pozorište

  • Klijent: Senćansko mađarsko kamerno pozorište
  • Datum projekta: 2016

Učestvujući na tenderu koji je raspisalo Senćansko mađarsko kamerno pozorište, dobili smo posao nabavke, isporučivanja i obuke naručilaca za korišćenje bežičnog mikrofonskog sistema AKG WMS470.

 

AKG WMS 470 je bežični mikrofonski sistem. U pitanju je ekonomičan, višekanalani mikrofonski sistem sa odličnim odnosom cene i kvaliteta u odnosu na konkurenciju. Odlikuju ga visoke performanse sa mogućnošću izbora široke palete ručnih ili lavalier mikrofona.

Pruža mogućnost korišćenja do 16 kanala istovremeno, u istom frekventnom opsegu, a korišćenjem  UHF distribucije i odgovarajućih aktivnih direkcionih antena, minimiziraju se efekti interferencije Wi-Fi signala unutar objekta. Ovo obezbeđuje jasan i snašan audio signal onda kada je to najvažnije.

 

Ukupno je isporučeno 8 bežičnih sistema upakovanih u rek sa fiokom za ostavljanje mikrofona AKG CK77 WR i AKG C111 LP.

Mikrofon AKG CK77 WR je profesionalni lavalier mikrofon (bubica), omnidirekcione karakteristike  u boji kože, sa kapislom dizajniranom da zaštiti od vlage i znoja.

AKG C111 LP je takođe profesionalni mikrofon, lagan, u boji kože. Postavlja se na uvo, što omogućava glumcima punu slobodu pokreta na sceni.

 

Nakon isporuke opreme, izvršena je obuka tehničkog osoblja za korišćenje bežicnog mikrofonskog sistema.