Digitalni, bežični mikrofonski sistem za rental kompaniju Production Pool

U novembru 2015. godine AVL Projekt je isporučio digitalni, bežični mikrofonski sistem za rental kompaniju Production Pool iz Rume

  • Klijent: Production Pool
  • Datum projekta: 2016

AKG DMS800 je digitalni bežični mikrofonski sistem idealan za pozorišta, konferencije i live i tour-sound produkcije.

 

Dizajniran je tako da obezbedi maksimalno tačan prenos signala i pouzdanost pri radu koju postiže zaštitom od smetnji, kao i zaštitom poverljivih podataka kroz 512-bitnu enkripciju.

 

Ultra široki frekventni opseg od 150MHZ omogućava neometan rad u okruženju ispunjenom sa mnoštvom frekvencija od drugih bežičnih uređaja. Sam digitalni bežični audio prenos obezbeđuje eliminaciju bilo kakve distorzije i šuma. Ovo je od velikog značaja za rental kompaniju koja radi live događaje gde ne postoji mogućnost za naknadne popravke sistema audio prenosa. Ovo je i bio jedan od primarnih razloga za izbor AKG DMS800 digitalnog bežičnog mikrofonskog sistema.

 

Sistem se sastoji 2ch prijemnika AKG DSR800 montiranih u 3 nezavisna reka i digitalnog ručnog predajnika AKG DHT800, kao i digitalnog džepnog predajnika AKG DPT800 za linijski ili mikrofonski signal. Sam prijemnik poseduje grafički analizator frekvencija i integrisani digitalni procesor signala (tropojasni ekvilajzer, dbx kompesor i limiter). Pored analognih izlaza, poseduje i 2 x balansirani XLR,  odnosno 2 x nebalansirani TRS 6.35mm i digitalne izlaze AES/EBU i DANTE.

Uz ručni predajnik isporučene su i AKG kapisle D5 i C5 sa različitim karakteristikama usmerenosti i osetljivošću. 

Uz digitalni bežični sistem, isporučen je i set mikrofona za ozvučenje različitih instrumenata iz široke palete AKG proizvoda (C 516 ML, C518ML, C519 M, C451B, D40, D112 MKII), kao i stoni stalak STS DAM+ sa „goose neck“ mikrofonom za manje konferencije.