CHRISTIE projektori za Privrednu komoru Vojvodine

AVL Projekt je krajem leta 2015. godine isporučio CHRISTIE projektore Privrednoj komori Vojvodine

  • Klijent: Privredna komora Vojvodine
  • Datum projekta: 2016

Nakon uspešne implementacije audio i video sistema u Privrednoj komori Vojvodine 2006. godine,  došlo je vreme da se izvrši modernizacija postojećeg video projekcionog sistema u konferencijskoj sali.  Stari projektori zamenjeni su novim, i to Christie projektorima modela LX501.

 

Christie LX 501 nudi fleksibilnost i snagu osvetljaja potrebnu za prezentacije na profesionalnom nivou. Ovo je bilo od velikog značaja za našeg klijenta obzirom na veliki broj važnih događaja koje organizuju za privrednike, kako na domaćem, tako i na internacionalnom nivou.

 

Opciono, uz projektor je moguće isporučiti i objektive različitih zoom-ova što predstavlja idealno rešenje za prezentacione prostore čija je veličina varijabilna (od malih do onih srednje veličine).

 

Projektor poseduje USB port za priključenje bežične USB donge. Ovo omogućava prezenteru da na bežičan način predstavi svoju prezentaciju sa izvornog računara.  

 

Troškovi održavanja projektora LX501 su minimalni s obzirom da poseduje lampu trajanja od 4.000 sati u Eco modu, kao i funkcionalni filter trajanja od 20.000 sati bez čišćenja.