Christie projektori i mobilno platno za Muzej savremene umetnosti Vojvodine

U februaru 2016. godine AVL Projekt je isporučio dodatnu video opremu za Muzej savremene umetnosti u Novom Sadu.

  • Klijent: Muzej savremene umetnosti Vojvodine
  • Datum projekta: 2016

Muzej savremene umetnosti Vojvodine je danas komunikacioni centar u kome se razmenjuju sadržaji i informacije i izgrađuju novi modeli rada. Otvoren je za mnogobrojne eksperimente i istraživanja savremenih umetnika i teoretičara koji proširuju polja likovnih i vizuelnih umetnosti, arhitekture i dizajna na oblasti savremene nauke i tehnologije, nastojeći da aktivno istaknu povezanost umetnosti sa njenim okruženjem i društvenom stvarnošću.

 

 

Implementirano rešenje

 

Kao podrška gore navedenim opredeljenjima i aktivnostima, naša firma, AVL Projekt je učestvovala i pobedila na tenderu za nabavku vizuelno prezentacionih sistema. U okviru tendera smo isporučili 4  digitalna projektora Christie i mobilno projekciono platno u koferu.

 

 

Isporučeni su 3LCD projektori Christie LW401, namenjeni za profesionalne prezentacije, sa osvetljajem od 4000 ANSI lumena, rezolucije WXGA (1280x800).

Sa motorizovanim fokusom, zoom-om, lens shift-om i digitalnom korekcijom geometrije slike u 8 tačaka, moguće je preko daljinskog upravljača jednostavno podesiti sliku na projektovanu površinu prema želji korisnika. 

 

 

 

Projektor poseduje USB port za priključenje bežične USB dongle što omogućava prezenteru da na bežičan način predstavi podatke sa svog prezentacionog računara.

 

 

Isporučeno je i mobilno platno za prednju projekciju u plastičnom transportnom koferu proizvođača Projecta i dimenzija 366x211cm. Sa platnom je isporučena i aluminijumska sklopiva konstrukcija za brzu montažu/demontažu na terenu.

 

Troškovi održavanja projektora su minimalni s obzirom da poseduje lampu trajanja od 4000h u Eco modu, kao i hibridni filter sa vekom trajanja od 20.000 h.