Ozvučenje za Tunnel Club u Novom Sadu

AVL Projekt je krajem 2015. godine isporučio audio sistem za ozvučavanje novootvorenog kluba Tunnel, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

  • Klijent: Tunnel Club
  • Datum projekta: 2016

Tunnel Club je zamišljen kao mesto okupljanja ljubitelja kvalitetne, alternativne underground elektronske muzike kojom se neguju muzički pravci tehno i deep house. Klub je napravljen u autentičnom ambijentu Petrovaradinske tvrđave, čime je poseta ovom prostoru dodatno obogaćena za vizuelni doživljaj.

 

Instaliran je aktivan zvučnički sistem kontrolisan preko dbx procesora. Sistem omogućava izuzetno čistu i kvalitetnu reprodukciju zvuka nivoa od 120dB. Ovakva reprodukcija je rezultat toga što su naši stručnjaci prethodno uradili akustički proračun prostora, te isprojektovali audio sistem u skladu sa njim.

 

Sistem se sastoji od aktivne SRX800 serija zvučnika koja objedinjava u sebi Crown Drive Core tehnologiju,  korisnički podesiv DSP i punu kontrolu HiQnet Network-a. Ovim je obezbeđen vrhunski kvalitet kontrolisanog zvuka izuzetnih performansi.

Svaka komponenta u SRX800 seriji zvučnika je namenski dizajnirana i osmišljena da pruži savršeno usklađen sistem koji je moćan, jednostavan za korišćenje i dovoljno robustan za najzahtevnije aplikacije.