LCD touch-screen monitor za Sintelonov izložbeni salon

U martu 2016. godine AVL Projekt je isporučio profesionalni LCD monitor za izložbeni salon Sintelon

  • Klijent: Sintelon izložbeni salon
  • Datum projekta: 2016

Naš dugogodišnji partner, firma Sintelon.RS iz Bačke Palanke, nam se obratio sa upitom za nabavku monitora osetljivog na dodir koji bi bio instaliran u njihovom izložbenom prostoru u Bačkoj Palanci. Bačka Palanka je već decenijama poznata po proizvodnji kvalitetnih podova koje potrošač odavno prepoznaje i bira, a među njima su svakako tekstilne podne obloge za stambene i poslovne prostore, kao i veštačka trava za sportske terene i otvorene prostore koje proizvodi Sintelon.RS.

 

Osnovna ideja klijenta je bila da unapredi svoju prezentaciju u izložbenom salonu. Zahvaljujući monitoru osetljivom na dodir i novom zvučnom sistemu, klijent je u mogućnosti da poslovne partnere i kupce upozna sa Sintelon asortimanom na interaktivan način, kao i da projekcije svojih promotivnih filmova i prezentacija učini atraktivnim i efektnim.

 

Isporučen je profesionalni „touch“ monitor firme Hyundai D467MLI, velikog osvetljaja od 700cd/m2 i kontrasta. Ova karakteristika obezbeđuje jasnu i oštru sliku, čak i pri jačem dnevnom svetlu. Sadržaj na monitoru je moguće gledati i ’’sa strane’’, čime je obezbeđen širok ugao gledanja sadržaja na ekranu od 178 stepeni. Monitor je u stanju da radi u režimu 24/7.

 

Za reprodukciju audio sadržaja je instaliran zvučnički sistem JBL SB200 koji je postavljen ispod LCD monitora.