AVL Projekt instalirao ozvučenje u kafeu Prohibicija u Beogradu

Prohibicija je kafić u blizini Brankovog mosta osmišljen kao pre-club bar. U njegovoj blizini se nalazi nekoliko noćnih klubova, zbog čega su vlasnici odlučili da Prohibicija postane mesto za zabavu i „zagrevanje“ društva pre noćnog izlaska.

  • Klijent: Prohibicija, Beograd
  • Datum projekta: 2016

U modernom enterijeru preovlađuju svetle nijanse i oštre linije. Zanimljivi detalji su lusteri i stolovi koji podsećaju na kutije u kojima se prenosio alkohol tokom perioda prohibicije, po čemu je lokal nazvan.

 

Vlasnici ovog prostora su nam se obratili sa zahtevom da postojeći audio sistem nadogradimo tako da omogućimo gostovanje DJ-eva. Prvi dan saradnje je protekao u dogovaranju oko instalacije, a drugog dana je izvršeno montiranje kompletne opreme, kao i podešavanje sistema za rad. U instalaciji su korišćeni zvučnici JBL Control One i JRX118s, i pojačavači proizvođača Crown.

 

Izazov u osmišljavanju projekta je nastao onda kada smo vlasnicima saopštili da je potrebno postaviti potpuno novu zvučničku instalaciju. Iznađeno rešenje je oduševilo sve nas, učesnike u projektu. Naime, dizajner je napravio odličan potez kada je nazidni, elektroinstalaterski materijal pretvorio u umetničko delo, pritom postavljajući kablove na dogovorene pozicije.

 

Preporučujemo da posetite ovaj kafić, jer ćete uživati u dobroj usluzi, veoma prijatnom ambijentu i, naravno, dobrom zvuku.