Mašine za maglu za rental firmu Toske SFX

AVL Projekt je rental firmi iz Beograda, Toske SFX, isporučio dodatne mašine za pravljenje magle sa pratećom dodatnom opremom

  • Klijent: Toske SFX
  • Datum projekta: 2016

Toske SFX je rental kompanija koja je 2015. godine kupila jednu mašinu za pravljenje magle, Unique 2.1.

 

Ovog puta su nam se obratili sa zahtevom za nabavkom dodatnih mašina za maglu. U tu svrhu, vlasnik firme nas je posetio u Novom Sadu kako bismo zajedno posetili Giardino, klub-restoran u Novom Sadu. U Giardinu se nalazi mašina Viper 2.6 istog proizvođača, koja već duži niz godina radi bez problema.

 

Nakon aktiviranja mašine, naš gost iz Toske SFX bio je impresioniran količinom magle koja je proizvedena za kratko vreme što je bilo presudno za donošenje odluke o kupovini ovog uređaja.

 

Pored toga, količina proizvedene magle se može precizno podešavati u koracima od po 1% (0-99%) putem internog tajmera ugrađenog u mašinu, za stand-alone režim rada ili putem standardne DMX kontrole, žično, odn. bežično. Zbog postojanja mogućnosti podešavanja proizvedene količine magle u malim koracima, mašina je pogodna kako za korišćenje u malim prostorima, tako i u velikim. I sve to zahvaljujući snažnom eksternom ventilatoru snage 800W.

 

Za sve rental kompanije koje rade sa našim timom je veoma važna kompletna post prodajna podrška, kako po pitanju obučenih servisera, mogućnosti nabavke originalnih rezervnih delova, tako i po pitanju mogućnosti stalne nabavke različitih vrsta tečnosti koje su uvek dostupne na lageru AVL Projekta. Toske SFX je za Viper 2.6 kupio različite tečnosti: Regular, Quick i Slow Fog Fluid sa kojima može da postigne različite efekte na sceni.

Tečnost je neškodljiva za ljude i okolinu, o čemu posedujemo i odgovarajuće sertifkate.

 

U priloženom video snimku možete pogledati kako radi ovaj model: