Ozvučenje i konferencijski sistemi za dve sale Vojvođanske banke

AVL Projekt je u dve sale Vojvođanske banke, jedna u Novom Sadu, druga u Beogradu, instalirao ozvučenje i konferencijski sistem u salama za sastanke.

  • Klijent: Vojvođanska banka
  • Datum projekta: 2016

Zahtev koji nam je klijent uputio u vezi sa odlukom da investiraju u konferencijski sistem bio je da im instalirani sistem omogući jednostavnu upotrebu, a da rezultat bude razgovetan i neometan govor.

 

Instaliran je Televic Confidea Wireless G3 konferencijski sistem, koji svojom jednostavnošću pri korišćenju i lakoćom povezivanja, bez kablova, čini rad neopterećujućim, a radnu površinu urednom. Televic je posebno ponosan na mikrofone koji su imuni na smetnje mobilnih telefona. Pored toga, baterije obezbeđuju veliku autonomiju u radu sistema.

 

U okviru sistema za ozvučenje, instalirana je i JBL CBT serija zvučnika za ravnomerno rasprostiranje zvuka u sali, dok se BSS BLU procesor stara za Acustic Echo Cancelation.

 

Izazov pri instalaciji sistema je bio podesiti zvuk u dve odvojene sale tako da one zvuče identično, obzirom na različitu akustiku u salama. Tim AVL Projekta je uspešno rešio ovu temu.