Video-prezentacioni sistem za kompaniju Struja d.o.o.

AVL Projekt je isporučio video-prezentacioni sistem za kompaniju Struja d.o.o. iz Novog Sada.

  • Klijent: Struja d.o.o.
  • Datum projekta: 2016

Struja d.o.o. je firma čija je osnovna delatnost izvođenje i projektovanje elektroinstalaterskih radova, industrijska automatika, kao i izgradnja trafo stanica, dalekovoda i mreža.

 

Rukovodioci iz Struje d.o.o. su odlučili da za svoje zaposlene naprave trening centar. Imajući na umu delatnost naše firme, koju dobro poznaju zahvaljujući saradnji na zajedničkim projektima, angažovali su nas da im isporučimo manji video-prezentacioni sistem.

 

Isporučen je projektor Sharp PG-D3510X, osvetljaja 3500 ANSI, XGA rezolucije. Idealan je za puštanje PowerPoint prezentacija, što je bio osnovni zahtev našeg klijenta. Projektor je izveden u DLP tehnologiji, sa novom tehnologijom BrilliantColor koja nudi 6 rotirajućih točkova za mešanje boje. Zbog toga ima značajno zasićenije boje i realističniji prikaz slike nego drugi projektori u njegovom cenovnom rangu.

 

Isporučeno je i električno platno koje je namontiramo na zid. Platno je dimenzija 240x182cm, sa crnom ivicom za povećanje kontrasta. Za kontrolu spuštanja i podizanja platna je instalirana zidna komanda.

U našoj ponudi imamo široku paletu projekcionih platana, od bioskopskih platana za različite načine projekcije (prednja/zadnja), za 2D ili 3D projekciju za pasivne i/ili aktivne naočare, projekciona platna sa aluminijumskim okvirom za montažu na zid ili za kačenje, električna platna za montažu na zid i/ili plafon, a postoji i opcija mobilnog rešenja. Ovo podrazumeva da je platno spakovano u transportni kofer. Sva platna su dostupna po izuzetno pristupačnim cenama u odnosu na konkurenciju.