Ozvučenje i rasveta za Kućerdu na vodi

AVL Projekt je ovog leta dizajnirao i instalirao sistem ozvučenja i rasvete za prostor Kućerde na vodi, jednog od klubova koji posluje u sastavu Balkan Beat Bar-a

  • Klijent: Kućerda - Balkan Beat Bar
  • Datum projekta: 2016

Kako i sami vole da kažu za klub „mesto nastalo od atmosfere, a atmosfera u stilu Balkan Beat-a“, Kućerda na vodi je namenjena ljubiteljima ludog provoda. Nalazi se na Ribarskom ostrvu, jednom od najpopularnijih delova grada za izlazak i među posetiocima važi za najlepši splav.

 

 

 

Instalirana oprema

 

Da bi mesta poput Kućerde na vodi u potpunosti ispunila očekivanja posetilaca, bilo je neophodno isprojektovati i instalirati sistem ozvučenja i rasvete koji će moći da zadovolji tehničko-tehnološke zahteve tipične za DJ i live nastupe.

 

U opremanju prostora audio i rasvetnom opremom, korišćeni su sledeći proizvodi:

 

Izazovi pri instalaciji ozvučenja i rasvete

 

Najveći izazov pri izvršenju ovog posla je bio izuzetno kratak rok za celokupan projekat. Za svega 7 dana bilo je potrebno dizajnirati rešenje, obaviti elektroenergetsku i instalaciju slabe struje, kao i nabavku, montažu i puštanje u rad kompletnog sistema. Kao i uvek do sada, AVL Projekt se uspešno suočio sa izazovom i sve poslove obavio u roku.