Ozvučenje i rasveta za Brod teatar iz Novog Sada

Krajem 2016. godine, AVL Projekt je isporučio sistem za ozvučenje i rasvetnu opremu za Brod teatar, “ogranak” SKC-a Novi Sad na Dunavu. Ova isporuka predstavlja nastavak uspešne saradnje od pre nekoliko meseci kada je naša firma isporučila audio i rasvetnu opremu za prostor Fabrike.

  • Klijent: Brod teatar, SKC Novi Sad
  • Datum projekta: 2017

O Brodu teatru

 

Počev od leta 2015. Brod teatar, usidren na obali Dunava na Beogradskom keju, tokom dva letnja meseca nudi besplatan kulturni sadržaj svojim sugrađanima. Osnovna ideja je da se kroz koncept "otvorenih vrata" kontinuirano razvija saradnja među samim umetnicima, dok se istovremeno publici nudi kvalitetan, raznovrsan i dostupan kulturni sadržaj.

 

AVL Projekt i Brod teatar

 

 

O projektu

 

Ponovnim uspešnim učešćem na tenderu, raspisanom za nabavku ozvučenja i rasvetne opreme, AVL Projekt se još jednom priključio misiji podizanja kvaliteta produkcije umetničkog sadržaja. Isporuka predstavlja pripremu za novu letnju sezonu.

 

Isporučeni su AUDIX dinamički vokalni mikrofoni, model OM6. Za ozvučenje su zadužene RCF aktivne zvučne kutije ART 315-A MK3, kao i aktivni 18’’ subwooferi SUB 708-ASII.

 

U sklopu rasvetnog sistema isporučeni su spot moving reflektori proizvođača Chauvet Lighting.

 

AVL Projekt i Brod teatar AVL Projekt i Brod teatar