Audio i video oprema za PepsiCo

Za poslovne prostorije kompanije PepsiCo, smeštene u Beogradu, AVL Projekt je isporučio audio i video opremu namenjenu unapređenju internih i eksternih poslovnih komunikacija. Do saradnje je došlo na osnovu preporuke našeg starog klijenta.

  • Klijent: PepsiCo
  • Datum projekta: 2017

O instaliranom sistemu

 

U pomenutom poslovnom prostoru postoji sala za sastanke koja je prethodno bila opremljena video konferencijskim sistemom. Nakon određenog perioda korišćenja, nadležni su odlučili da je vreme da se postojeći sistem komunikacija u sali za sastanke unapredi.

 

Instalirani su zvučnici marke JBL, kao i Ecler pojačavač, čime je postignut visok kvalitet zvuka u smislu razumljivosti govora.

 

Stari projektor zamenjen je novim Christie LW401 uređajem, a montirano je i visokokvalitetno projekciono platno sa daljinskim upravljačem. Kombinacijom ova dva proizvoda, postignut je visok kvalitet projektovane slike. Naime, instalirano je platno sa „high gain“ karakteristikom koja obezbeđuje efekat dodatnog osvetljavanja sadržaja. Ovo je značajno u prostorima gde je količina svetlosti velika, a što može da utiče na nedovoljnu vidljivost sadržaja prezentovanog na platnu. 

 

U instalaciji su upotrebljeni i uređaji ATEN, VS481B, VC880, VC182, VS184A, čime je obezbeđena visoka stabilnost i pouzdanost pri prenošenju i konverziji audio i video signala.

 

Instalirani sistem odlikuje velika jednostavnost korišćenja, bez obzira na to koliko je neki korisnik iskusan u rukovanju sličnim uređajima, što je i bio jedan od glavnih ciljeva instalacije.