Ozvučenje za restorane u Beogradu

Danas je muzika jednostavno postala sastavni deo života svakog pojedinca. Zato je odabir kvalitetnog ozvučenja važna poslovna odluka za gotovo sve delatnosti, a naročito za ugostitelje.

  • Klijent: Ambar, Toro i Burrito Madre
  • Datum projekta: 2017

Naime, zvuk je usko povezan s osećajem ugodnosti, a ugodnost kod gostiju jednostavno podstiče opuštenost i njihov duži boravak u objektu. Ovo za ugostitelja znači i veću konzumaciju i potrošnju. Takođe, brojna istraživanja potvrđuju kako gosti, osim enterijeru samog lokala i usluzi, veliku važnost pridaju muzici i zvuku, kao odlučujućim faktorima pri izboru objekta koji će posetiti.

 

Ozvučenje za Ambar, Toro i Burrito Madre

 

Ambar, Toro i Burito Madre su jedni od najpoznatijih restorana u Beogradu. Prepoznatljivi su po odličnoj hrani i usluzi, izuzetnoj estetici samog prostora i naravno dobrom zvuku. Onom koji ne opterećuje, već prija.

Za ovo su zaslužni audio sistemi koje je naš tim instalirao u sva tri objekta. Zajednička karakteristika svih njih je jednostavnost korišćenja, a odlikuje ih i pouzdan rad, 24/7, 365 dana. Ovo je od izuzetnog značaja za zaposlene u restoranima, posebno u trenucima kada je restoran ispunjen do poslednjeg mesta.

Pametnim planiranjem, postigli smo i to da zvučnici budu praktično neprimetni u prostoru, što je uvek zahtev vlasnika ugostiteljskog objekta, posebno onda kada je estetika značajan deo ukupnog kvaliteta jednog restorana.