Isporučene dim mašine za rental kompaniju Toske SFX

Rental kompanija Toske SFX nam se kao provereno pouzdanom dobavljaču ponovo obratila za nabavku mašina za pravljenje dima nemačkog proizvođača Look Solutions. Isporučene su ukupno 4 mašine tipa Unique 2.1 i Power Tiny.

  • Klijent: Toske SFX
  • Datum projekta: 2017

Mašine su nabavljene radi korišćenja na snimanju filma američke produkcije u Srbiji. Pre same nabavke, Toske SFX je demonstrirao rad mašina za pravljenje dima američkim producentima, i to rad 3 mašine Unique 2.1 istovremeno. Kako su producenti bili zadovoljni onim što su videli, moglo je da se krene sa njihovom nabavkom. 

 

Dim mašine nemačkog proizvođača Look Solutions su se nametnule kao prvi izbor rental kompanija na tržištu Srbije pre svega zbog izuzetnog kvaliteta, a zatim i zbog male potrošnje tečnosti za stvaranje izvrsnih vizuelnih efekata. Širok izbor tečnosti omogućava kreiranje različitih efekata poput brzog, srednjeg ili dugotrajnog zadržavanja dima ili magle na sceni.

 

Power Tiny mašina je u dodatku i mobilno, te samim tim praktično rešenje. Može da se nosi u ruci tokom snimanja reklama ili filmova i da se kontroliše preko bežične komunikacije.

 

Za specifične tehničke detalje pogledajte sledeće slike:

 

Power Tiny

 

 

Unique 2.1