Ozvučenje za gastro bar Petrus u Novom Sadu

Novosadski restoran Petrus samo je još jedan u nizu ugostiteljskih objekata u Novom Sadu u kojem je AVL Projekt instalirao ozvučenje

  • Klijent: Petrus, Novi Sad
  • Datum projekta: 2017

Smešten u ulici Modene u samom centru Novog Sada, ovaj restoran, koji je istovremeno i galerija, ne može, a da ne privuče pažnju prolaznika. Naširoko hvaljen zbog atraktivnog enterijera i ukusne hrane, odlikuje ga velika posećenost tokom cele nedelje. Utoliko pre nam je drago što smo, zbog instaliranog sistema ozvučenja i mi indirektno uticali na kreiranje privlačnog ambijenta.

 

 

Instalirani sistem ozvučenja

 

Petrus je jedan od retkih restorana sa ovako visokim nivoom kvaliteta i kapaciteta instaliranog audio sistema. Naime, u njemu je isprojektovano, a zatim i instalirano ozvučenje namenjeno kako reprodukciji muzike tokom dana, tako i DJ nastupima u večernjim satima, uz karakterističan visok zvučni pritisak.

 

Multifunkcionalnost instaliranog audio sistema, kao i činjenica da se radi o objektu velikog volumena sa izuzetnim enterijerom koji ni na koji način nije smeo biti naručen, čine ovu instalaciju jednom od zahtevnijih, a nas ponosnim što smo je veoma uspešno sproveli u delo.