RCF Evox 8 ozvučenje za Pokrajinsku vladu u Novom Sadu

AVL Projekt je nedavno isporučio RCF audio sistem namenjen korišćenju u holu Pokrajinske vlade.

  • Klijent: Pokrajinska vlada, Novi Sad
  • Datum projekta: 2017

Potreba našeg klijenta

 

Zbog dotrajalosti opreme koja se do sada koristila za ozvučavanje skupova i seminara u zgradama Skupštine APV i Pokrajinske vlade, bilo je potrebno nabaviti novi audio sistem kako bi se izbegli problemi prilikom njihovog održavanja. Naime, nadležne službe Pokrajinske vlade dobiju tokom godine preko 500 zahteva od strane pokrajinskih organa za održavanje različitih događaja u kojima se traži obezbeđivanje sistema ozvučenja. Ovo je nametnulo potrebu posedovanja pouzdanog audio sistema, jednostavnog za korišćenje.

 

 

Implementirano rešenje

 

Tim povodom, skupština Autonomne pokrajine Vojvodine je raspisala tender na kome je naša firma učestvovala i pobedila.

 

Isporučeno ozvučenje je predviđeno da se koristi prvenstveno u holu Pokrajinske vlade, a po potrebi bi se prenosio i u ostale sale zgrade Skupštine APV i Pokrajinske vlade.

 

U pitanju je dvosistemski zvučnički set RCF EVOX 8, koji se sastoji od satelita i subwoofer-a. Satelit se montira na šipku koje je ugrađena u subwoofer, a po potrebi može i da se ubaci u subwoofer radi lakšeg prenošenja. Široki horizontalni ugao zračenja i vertikalna usmerenost omogućavaju ravnomernu pokrivenost čitavog hola i jasan zvuk. Pored toga, isporučena je i audio mikseta RCF L-PAD 12CX koja ima USB ulaz za reprodukciju i snimanje audio sadržaja sa odgovarajućim kompresorom i ekvilajzerom na ulazima.

 

Kompletan sistem je uvezan hibridnim kablom proizvođača Sommer Cable, tipa Monolith koji u sebi, pored mikrofonskog signala prenosi i elektroenergetsko napajanje aktivnih zvučnika što olakšava brže uvezivanje celog audio sistema.

 

Isporučeno ozvučenje spada u standardne, cenovno vrlo prihvatljive sisteme koji odlično kombinuju isporučenu snagu i kvalitet zvuka.

Slični projekti