Ozvučenje za restoran Stevča Soul Food u Novom Sadu

AVL Projekt je isporučio i instalirao audio sistem za restoran brze hrane i ekspres restoran Stevča Soul Food u Novom Sadu.

  • Klijent: Stevča Soul Food
  • Datum projekta: 2017

Uvereni smo da je pretpostavka po kojoj ne postoji osoba u Novom Sadu koja nije jela, ili barem čula za Stevču, tačna. Stevča Soul Food je restoran brze hrane i ekspres restoran koji se Novosađanima brzo nametnuo kao mesto sa odličnom domaćom hranom.

 

Nakon nekoliko godina poslovanja na jednoj adresi, Stevča Soul Food je otvorio svoj drugi po redu lokal u gradu, na uglu ulica Maksima Gorkog i Stražilovske. Vlasnik ovog restorana nam se tada obratio za pomoć u smislu projektovanja i instalacije odgovarajućeg sistema ozvučenja.

 

Namera mu je bila da odgovarajućom muzikom kreira prijatan ambijent u prostoru namenjenom ručavanju. Ovo je podrazumevalo projektovanje i instalaciju sistema jednostavnog za rukovanje, sa radom u režimu 24/7.

Svakako da je ovakva klijentova potreba u potpunosti zadovoljena, sa sistemom veoma prihvatljivog cenovnog ranga, ali ništa manje pouzdanog.

 

Možemo samo da vam preporučimo da svratite u Stevča Soul Food, probate izvrsnu hranu i uživate u prijatnoj atmosferi.