DeSisti reflektori za Šekspir festival 2017.

Koliko nam je danas, zaista, potreban Šekspir? Koliko, uopšte pozorište ili umetnost? Publici koja već četvrtu godinu dolazi u predivan ambijent Vile Stanković u Čortanovcima sigurno jeste.

  • Klijent: Prva vojvođanska cyber agencija
  • Datum projekta: 2017

O Šekspir festivalu

 

Za samo tri godine postojanja Šekspir festival je uspeo  da bude domaćin pozorišnim trupama iz Indije, Velike Britanije, Portugala, Finske, Grčke, Irana, Makedonije, SAD, Slovenije, Belorusije. Svojim predstavama svi oni kao da su doneli jedan mali grumen zlata i ostavili ga ovde, kod nas.

Ove godine gosti festivala su bila pozorišta iz Kine i Velike Britanije sa predstavama ‘’Makbet’’ i “Henri V”. Bila je to još jedna prilika za jedinstveni pozorišni doživljaj, potpuno novo i neočekivano iskustvo.

 

O isporučenim DeSisti reflektorima

 

Tehnička realizacija festivala bila je poverena rental kompaniji „Prva vojvođanska cyber agencija“ koja je za ovu priliku nabavila DeSisti fresnel reflektore. Radi se o modelu Leonardo 2kW, a AVL Projekt je isporučio ukupno 8 jedinica.

Njihova osnovna namena je profesionalna primena u studijima i za televizijska snimanja. Odlikuje ih efikasna optika koja daje veoma širok i jasan svetlosni snop, kao i izdržljiva konstrukcija prilagođena montaži na podne stalke i viseće pozicije. Još jedna prednost ovih modela jeste jednostavna i brza zamena sijalica, uključujući i jednostavan pristup svim zamenskim delovima. Poseduje i mehanizam za prednje i zadnje fokusiranje, kao i inovativan sistem kačenja vrata sa sočivom.

 

Svaki put kada dobijemo priliku da isporučimo profesionalnu opremu koja će poslužiti u svrhu promocije kulture, osećamo posebno zadovoljstvo nakon obavljenog posla. Tako je bilo i ovog puta.