Konferencijski audio-video sistem za NIS Naftagas

Savremeno poslovanje danas podrazumeva sastanke na kojima se odvija jednostavna, strimovana i uspešna komunikacija, bez obzira da li su učesnici sastanka u istoj prostoriji, zgradi, državi ili na istom kontinentu. NIS Naftagas je svakako jedna od takvih kompanija, pa otud i odluka da nabave Televic konferencijski audio-video sistem koji će im obezbediti sve ovo.

  • Klijent: NIS Naftagas Novi Sad
  • Datum projekta: 2017

O instalaciji

 

Za jednu od sala za sastanke u NIS-u isporučeni su sledeći sistemi:

 

 

  • Video konferencijski sistem - Polycom

 

 

  • Sistem displeja - profesionalni monitor Sony 48’’ (4 komada) i projektori sa motorizovanim projekcionim platnima (2 komada) u sali za sastanke + profesionalni monitor od 65’’ (2 komada) u različitim kancelarijama.

 

  • ATEN sistem za distribuciju  – video matrica VM0808H sa HDMI ekstenderima VE801 (VE801T + VE801R) + VC182 VGA na HDMI konvertor + VC880 HDMI repeater/audio de-embedder

 

 

Isporučenim i instaliranim sistemom postignuta je neometana i kontinuirana razumljivost govornika za sve učesnike sastanka, te prenos zvuka i slike na udaljenu lokaciju, a u skladu sa namerom klijenta da redukuje troškove korporacije kada je potrebno održati sastanak sa ljudima iz drugih poslovnih jedinica.