Rasvetni pult MA Lighting dot2 core za Újvidéki Színház

Ovog oktobra, AVL Projekt je isporučio rasvetni pult dot2 core u Újvidéki Színház. Time se celokupno znanje i iskustvo koje neki proizvod čime MA Lighting proizvodom „kondenzovalo“ u ovo novosadsko pozorište. Da budemo još precizniji, u jedan jednostavan i moćan uređaj poput dot2 core rasvetne konzole.

  • Klijent: Újvidéki Színház – Novosadsko pozorište
  • Datum projekta: 2017

O isporuci

 

Naše iskustvo nedvosmisleno govori da je Újvidéki Színház – Novosadsko pozorište ustanova kulture koja se kontinuirano brine o tome da svojoj publici omogući ono najbolje kad je u pitanju audio, video i rasvetna podrška izvođenju predstava. Nakon još jednog uspešnog učestvovanja na tenderu, dobili smo priliku da isporučimo dot2 core rasvetni pult svetski poznatog i veoma cenjenog nemačkog proizvođača MA Lighting. 

 

O dot2 core rasvetnom pultu

 

dot2-core-avl-projektPult za kontrolu rasvete dot2 core namenjen je pozorištima, televizijama, nastupima uživo, kao i svim drugim specijalizovanim događajima gde je potrebna pouzdana i jednostavna kontrola inteligentne rasvete, video servera, LED i konvencionalne rasvete.

 

A dot2 core je baš to, jednostavnost na delu. Korisniku je potrebno minimalno vreme za podešavanje zahvaljujući Patch&Go funkcionalnosti, intuitivnom grafičkom interfejsu, direktnoj kontroli rasvetnih tela, kao i integrisanom uputstvu za rad. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da dva ekrana od 7“ sve ovo čine još jednostavnijim.

 

 

 

pametan-dot2-core-avl-projekt

 

 

Sve je na njemu „pametno“, i dizajniranje, i odlaganje dizajna na bezbedno mesto, i pristup generičkim funkcijama putem Smart Dialogue opcije, i elegantan playback sa opcijama Track & Shield i Auto-Unblock i još mnogo toga drugog. Kroz sve ovo, dot2 core će vas provesti na potpuno logičan, usuđujemo se reći prirodan način.

 

 

 

dot2-core-u-avl-projektu

 

 

Zahvaljujući svojoj intuitivnosti, odgovara operativnim stilovima svih korisnika, bez obzira da li se radi o svetu kulture, zabave, obrazovanja, ili korisnici dolaze iz korporativnog sveta. dot2 core odlikuju i različite karakteristike specifične za različite korisnike. Tu su i jednostavan full tracking backup sa plug and play hardverom, kao i skalabilnost prema nečijim potrebama sa dodatnim komandnim krilima i eksternim touch ekranima. Na raspolaganju su i besplatni softveri onPC i 3D vizualizer.

 

 

dot2-core-design-u-avl-projektu

 

 

 

Kad je dizajn u pitanju, već na prvi pogled je jasno da se radi o kompaktnom rasvetnom pultu manje težine, kod kojeg nema nikakve potrebe za dodatnim uređajima. Naime, sve opcije povezivanja se već nalaze na njemu. Takođe, svako komandno krilo dolazi sa integrisanim touch ekranom.

 

 

 

 

 

 

 

 

ma-dna-u-dot2-core

Na kraju treba istaći činjenicu da su se u dot2 core rasvetni pult slile decenije iskustva u razvoju rešenja za kontrolu inteligentne rasvete. Tako su i pouzdani MA hardver i „rock solid“ MA softver, oba MADE IN GERMANY, našli svoje mesto u dot2 core pultu, jednako kao i u GrandMA2 full size pultu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored samog pulta isporučeni su i: