CASIO projektori i RCF ozvučenje za Akademiju umetnosti u Novom Sadu

Akademija umetnosti u Novom Sadu osnovana je davne 1974. godine. Koračajući kroz vreme Akademija se vrlo brzo, uz uspešnu simbiozu obrazovnog, umetničkog i naučnog rada, razvila u jednu od najznačajnijih univerzitetskih umetničkih institucija, a svakako i kao jedan od najuspešnijih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Postala je prostor za umetničke, pedagoške i naučne inovacije.

  • Klijent: Akademija umetnosti u Novom Sadu
  • Datum projekta: 2017

O isporučenim proizvodima

 

Svi CASIO projektori imaju LED laserski izvor svetlosti. Ovo znači da ne postoje troškovi održavanja, jer ne postoji sijalica koja bi se menjala. Uz vek trajanja LED laser izvor svetlosti, a on iznosi 20.000 sati, ovo daje 10 godina korišćenja i to ako pretpostavimo da se projektor svakog dana koristi 8 sati.

Jedini trošak koji postoji je trošak korišćenja iskazan kroz utrošenu električnu energiju. Ipak, i on je redukovan i to do 40%. 

 

Projektovana slika je najvišeg mogućeg kvaliteta, sa konstantnom osvetljenošću i izvanrednom reprodukcijom boje i pri dnevnom svetlu. Izuzetno su pouzdani u celodnevnom radu, jer su svi ključni delovi projektora oklopljeni: laser, filteri, optika, kao i napajanje. Voditi računa o ovom projektoru praktično znači obrisati prašinu sa njega.  

 

Opcija brzog uključivanja/isključivanja je takođe veoma važna, jer je projektor spreman za rad u roku od 5-6 sekundi. Dakle, nema čekanja na hlađenje ili zagrevanje lampe. Pored toga, svi CASIO projektori imaju garanciju od 5 godina ili 10.000 sati rada.

 

Jedan od 2 različita isporučena modela, XJ-F210WN ima mogućnost da se nadogradi pomoću USB dongle/adaptera. Ona je namenjena uspostavljanju bežične komunikacije, te tako postaje moguće ostvariti kolaboraciju između 4 video izvora kao što su računar, tablet ili telefon. Komunikacija se ostvaruje putem besplatnog softvera C-Assist koji je prilagođen i za Windows, i za iOS uređaje. Moguće ga je download-ovati na Google Play-u ili Apple Store-u. Zahvaljujući njemu jednostavno je deliti sliku između 4 korisnika.

Povezivanjem USB adaptera na lokalnu mrežu, u sklopu softvera dobijate elektronsku olovku sa kojom možete da pišete po prezentaciji, a po potrebi i da snimite promene. Sve je ovo izuzetno dobrodošlo nastavniku u nekoj školi ili na fakultetu. 

 

 

 

Isporučeni RCF AYRA aktivni, dvosistemski monitori predstavljaju optimizovano rešenje za obezbeđivanje najboljeg mogućeg zvuka za različite primene: u kućnom studiju, za multimedijalne igrice, ili kao monitor za vaš lični računar. O kvalitetu monitora Ayra serije možete se uveriti u našem show room-u. Zakažite prezentaciju putem ove kontakt forme.