Video prezentaciona oprema za fabriku Magna Seating

Kanadska kompanija Magna Seating prisutna je u Srbiji od 2012. godine kada je u Odžacima počeo sa radom pogon za proizvodnju auto sedišta za svetske automobilske brendove. Kao i u ostalim delovima sveta, Magna Seating i u Srbiji kombinuje duh inicijative sa vrhunskom operativnošću, uz brigu o pojedincu, društvu i životnoj sredini. U fabrici od 10.000 m2 trenutno radi 1500 ljudi.

  • Klijent: Magna Seating
  • Datum projekta: 2017

Uspostavljena saradnja

 

Nakon uspešne prezentacije laserskih projektora, profesionalnih monitora i žičnič, odn. bežičnih sistema distribucije video signala, koju je izvršio naš tim u konferencijskim salama kompanije, menadžment fabrike se odlučio za kupovinu proizvoda koji će im pomoći u boljem planiranju budućeg poslovanja i pravljenju budžeta za buduće projekte.

 

Jedan od zahteva u vezi sa projektorima je bio da mogu da rade ceo dan, bez prekida, pri tome zadržavajući isti kvalitet slike sa konstantnom osvetljenošću, uz minimalnu buku i temperaturnu disipaciju. Izbor je pao na Casio projektore sa laserskim izvorom svetla, konkretno na model XJ-V2 u XGA rezoluciji pogodnoj za komforan prikaz excel tabela koje se uobičajeno prikazuju na nekoj projekcionoj površini.

Dalje, od menadžmenta fabrike se zahtevao „pametan“ izbor, tačnije kombinacija pouzdanosti i dugotrajnosti, sa niskim troškovima održavanja, a Casio projektori su upravo to. Nema zamene sijalice, a svi ključni delovi projektora su oklopljeni: deo sa laserom, filteri, optika, kao i napajanje. Praktično, održavanje se svodi na brisanje prašine. Istovremeno, vek trajanja izvora svetlosti je 20.000 sati pri svakodnevnom 8-časovnom radu što daje 10 godina korišćenja.

 

Drugi tip isporučenog Casio projektora je ultra tanki projektor, visine manje od  5cm, model XJ-A252 snage osvetljaja od 3000ANSI lumena, sa WXGA rezolucijom, koji stiže sa torbom i pogodan je za prenošenje radi različitih prezentacija u kompaniji, kao i za brzo startovanje prezentacije s obzirom da se ON/OFF dešava u roku od 5-6 sekundi. Ovo je velika prednost u odnosu na projektore sa lampom kojima je neophodno znatno više vremena za startovanje, a takođe i za gašenje, jer je neophodno sačekati da se lampa ohladi.

 

Distribucija video signala između računara i projektora/monitora se vrši putem bežičnog ekstendera ATEN VE809. Ovaj uređaj je idealan za prenos HD rezolucije na rastojanje do 30m bez ikakvih smetnji tokom rada s obzirom da je imun na smetnje koje potiču od drugih uređaja i njihovih bluetooth, odn. bežičnih komunikacija. Kako biste se i sami uverili u kvalitet bežičnog ekstendera, preporučujemo da nas pozovete i zakazete prezentaciju kako bi vam ekstender predstavili u Vasem okruženju ili da nas posetite u našem show room-u. 

 

Za prenošenje profesionalnih monitora na jednostavan našin između kancelarija isporučen je podnostojeći nosač EDBAK TR4 za monitore veličine od 37'' do 60'', sa točkovima (trolley), nosivosti do 80kg i sa visinom koja može da se podešava u rasponu od 30cm do 170cm.