Chauvet Maverick reflektori za rental kompaniju Chameleon

CHAMELEON je domaća rental kompanija koja važi za nekoga ko može da ispuni svaki zahtev svog klijenta kad je u pitanju audio, video i rasvetna oprema. CHAMELEON tim je sinonim za vrhunsku tehnologiju, beskompromisnu bezbednost u radu, pouzdanost proizvoda i dostupnost najrazličitijih audio, video i rasvetnih rešenja što je rezultat 19-godišnjih inovacija.

  • Klijent: Chameleon Rental
  • Datum projekta: 2017

O isporučenim reflektorima

 

Rental kompanija Chameleon, naš dugogodišnji klijent je ove jeseni odlučila da obnovi deo svoje rasvetne opreme i obratila nam se sa željom da nabavi Chauvet rasvetne uređaje.

 

Odlučili su se za spot i wash reflektore iz serije Maverick.

Kada su u pitanju pokretni spot reflektori, izbor je pao na Maverick MK1 Spot, sa LED izvorom snage 350W, CMY mešanjem boja i zoom-om ugla od 7° do 33°. Tu su i 3-strana prizma, statični i rotirajući gobo točak, promenljivi frost, 16-bitno dimovanje, a podržan je RDM za automatsko adresiranje uređaja.

O kakvom se spot reflektoru radi najbolje govore reči vlasnika Chameleona rentala Ivana Krševa: “Već dugo tragamo za spot uređajem. U moru hibrida koji ne ispunjavaju ono što spot treba da radi, oberučke smo prihvatili uređaj koji je ispunio sve što se zahteva od modernog rasvetnog tela. Impresivan light output, LED izvor, CMY, vrlo precizni step motori.“

 

 

Kod izbora wash pokretnog reflektora, Chameleon se opredelio za model Maverick MK2 Wash. 12 x 40W RGBW Osram dioda, odlična optika u zoom opsegu od 7° do 49°, mogućnost pixel mappinga, virtuelni gobo točak, 16-bitno dimovanje, tih pri radu, su samo neke od karakteristika ovog uređaja. 

 

 

 

I o ovom modelu Ivan ima samo reči hvale: „Odličan i brzi zoom, optimalna veličina uređaja sa 12 jakih dioda, snage 40W, izuzetno jak osvetljaj. Jedna od ključnih stvari za kupovinu Maverick serije je mogućnost podržavanja svih kontrolnih protokola koji danas postoje na tržištu: DMX, sACN, Art-Net, Kling-Net ili W-DMX. Reflektori iz Maverick serije mogu da rade u dual modu – osnovne parametre pan/tilt kontrolišemo preko DMX protokola, a pixel mapping preko protokola ArtNet i rasvetnog softvera Madrix.'' 

 

Novi rasvetni uređaji odmah su isprobani na Green Love festivalu u Novom Sadu na koji su pristigli, praktično sa aerodroma. Malo je reći da su se pokazali odličnim, o čemu svedoče i slike sa festivala.

 

 

Slični projekti