Ozvučenje za restoran Nacionalna klasa u Beogradu

Na mestu nekadašnjeg nacionalnog restorana Ušće, koji je obeležio čitavu jednu epohu Beograda, ovog leta otvoren je restoran Nacionalna klasa. Restoran se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću Save u Dunav, sa pogledom na Kalemegdan i reku.

  • Klijent: Nacionalna klasa
  • Datum projekta: 2017

O restoranu Nacionalna klasa

 

Nacionalna klasa je inspirisana nekadašnjim načinom života, muzikom čiji se ritmovi i danas rado slušaju, zabavom u društvu porodice i prijatelja koji su uvek imali vremena, kuhinjom čiji mirisi i ukusi vraćaju u detinjstvo budeći uspomene kroz autentičnu ponudu hrane. „Nacionalna klasa želi da vrati nekadašnji duh grada kroz savremeni izgled“, ističu u ovom restoranu, dodajući da se sve iz ponude priprema na tradicionalan način, a servira u skladu sa zahtevima današnjice: moderno i prepoznatljivo.

 

 

AVL Projekt i Nacionalna klasa

 

Vlasnik restorana Nacionalna klasa nas je kontaktirao kako bismo mu predložili idejno rešenje za ozvučenje restorana. Kontakt nije bio slučajan. Prethodno smo sarađivali na projektovanju i instalaciji ozvučenja za restoran Manufaktura u centru Beograda, koji je u istom vlasništvu kao i restoran Nacionalna klasa.

 

Nakon sagledavanja vlasnikovih želja i potreba, kao i osobenosti samog prostora, isprojektovali smo rešenje koje smo i instalirali nakon konačnog prihvatanja.

 

Instalirano je visoko kvalitetno ozvučenje koje će služiti i za reprodukciju muzike preko dana, ali i za live nastupe u večernjim satima na visokom zvučnom pritisku. Ozvučenje se sastoji od opreme naših dobavljača, RCF i Xilica, sa kojom je uspešno rešena tema prostora velikog volumena i izuzetnog enterijera koji ničim nije smeo da bude narušen.

 

Restoran Nacionalna klasa predstavlja sam vrh beogradskog ugostiteljstva, biser koji treba posetiti da biste osetili sve čari ovog mesta. Čari u vidu hrane, usluge i prijatnih tonova. Takođe je još jedan u nizu ugostiteljskih objekata u kojima smo instalirali visoko kvalitetna i dugotrajna rešenja koja služe svojoj svrsi.