RCF ozvučenje za Club Tunnel na Petrovaradinskoj tvrđavi

„Jedno od mojih omiljenih mesta za izlazak, tu se može odslušati ozbiljan techno. Bravo za popravku kvaliteta sound sistema ove sezone.“ Ovakvi komentari posetilaca su najbolji pokazatelj dobro urađenog posla.

  • Klijent: Club Tunnel
  • Datum projekta: 2018

Instalirano ozvučenje u klubu Tunnel

 

Kakva god da su očekivanja posetilaca jednog kluba – dobro druženje sa prijateljima, super DJ ili samo želja da se sluša glasna muzika – malo šta je tako važno u bilo kom od tri slučaja kao što je važan savršen zvuk. A odmah zatim i njegova posledica: impresivno „zvučno“ iskustvo.

 

 

 

Upravo zato se menadžment kluba odlučio da investira u RCF ozvučenje serije V-MAX, preciznije model V35. Zvučnici V-MAX serije su kutije kompaktnog dizajna i konstrukcije koje isporučuju veoma prirodan zvuk bez obzira da li govorimo o reprodukovanom ili živom zvuku. Radi se o kutijama specifično dizajniranim od strane fabrike za postizanje maksimalnih performansi prilikom reprodukcije elektronske muzike u klubovima.

 

Odlikuju se RCF-ovim ekskluzivnim dizajnom i tehnologijama kao što su:

  • RCF Precision Hyper-vented vuferi
  • neokompresioni drajveri velike snage i niske distorzije
  • “CMD” horne (Coverage Matching Design) које obezbeđuju konzistentnu horizontalnu i vertikalnu kontrolu usmerenosti zvuka
  • ekskluzivni RCF “LICC” crossover-i usklađeni sa sistemima pojačavanja i kontrole radi potpune optimizacije vrhunskih performansi i pouzdanosti RCF sistema po kojima je ovan proizvođač poznat.

Sve zvučne kutije V-MAX serije izrađene su od brezinog drveta i višestruko premazane vodootpornom poliuretanskom farbom.

 

Rezultat naše instalacije je takav da je sada moguće reprodukovati muziku na čak 120db bez ikakvih devijacija, što znači da će publika moći da uživa u njenom kvalitetu, iako se radi o izuzetno visokom zvučnom pritisku, a ne u velikoj buci.