Projektori za Maxbet

Kompanija MaxBet je nastala 1997. godine i od tada izrasla u kompaniju sa preko 1700 zaposlenih. MaxBet grupaciju čine MaxBet sportske kladionice i slot klubovi. Zahvaljujući praćenju najnovijih dešavanja u oblasti sporta i sportskog klađenja, kao i novih tehničkih rešenja, postali su prepoznatljivi na tržištu ne samo Srbije, već i regiona.

  • Klijent: MaxBet
  • Datum projekta: 2018

Isporučeni projektori

 

Da bi na što bolji, vizuelan način omogućili svojim igračima da prate sportska dešavanja, menadžment kompanije je odlučio da nabavi nove projektore. Izbor je pao na novu tehnologiju laserskih projektora fabrike Casio i to na model XJ-V110W. Svojim konstantnim osvetljajem od 3500ANSI lumena ovaj projektor omogućava i garantuje celodnevno praćenje rezultata bez smanjenjog užitka.

Ne postoje troškovi održavanja, jer ne postoji sijalica koju treba menjati. Istovremeno, vek trajanja laserskog izvora svetlosti iznosi 20.000 sati.

Pored toga, svi ključni delovi projektora su oklopljeni zbog čega su otporni na duvanski dim, a i održavanje se praktično svodi na brisanje prašine.

Zbog svega gore navedenog, radi se o projektoru koji je izuzetno pouzdan i dugotrajan, što je bio jedan od najvažnijih zahteva upućenih od strane našeg klijenta.