Ozvučenje za Gastro Bar 57 iz Prokuplja

Dok su hrana i piće ono što ljude dovodi u neki bar ili restoran, ukupno iskustvo boravka u njemu su ono što ih u isti bar ili restoran iznova vraća. Kada vlasnik objekta ovo zna i želi da to znanje primeni, tada na scenu stupa naše ogromno iskustvo u instalacijama ozvučenja u ugostiteljskim objektima.

  • Klijent: Gastro Bar 57
  • Datum projekta: 2018

Naša sveobuhvatna rešenja ozvučenja za restorane, gastro barove ili kafiće čine da se ovi prostori razlikuju od ostalih po pažljivo odabranom i instaliranom sistemu za reprodukciju zvuka kojim se kreira iskustvo po kojem neki objekat postaje prepoznatljiv. Bez obzira da li se radi o restoranu brze hrane, prostoru gde se hrana služi u neformalnom stilu ili pak elegantnom restoranu sa nesvakidašnjim jelovnikom, pažljivo odabran sistem ozvučenja će nesumnjivo doprineti stvaranju iskustva koje će biti deo samog brenda.

 

Instalirano ozvučenje za restoran Gastro Bar 57

 

U Gastro Baru 57 je instaliran audio sistem koji se sastoji od RCF Monitor 55 zvučnih kutija koje predstavljaju idealan izbor kada se želi visokokvalitetno ozvučenje za kafiće, klubove, restorane. Klijenti se često iznenade kada čuju „šta izlazi iz ovih kutija“. A izlazi veoma čist i transparentan zvuk karakterističan za mnogo skuplje, full-range kutije.

Instalirani su i sabvuferi istog proizvođača i to S 5012 i  S 5022.

Za kontrolu ozvučenja zadužen je RCF DPS 604X, 4-kanalni pojačavač D klase, inače namenjen profesionalnoj upotrebi sa instaliranim sistemima ozvučenja. Odlikuju ga brz odziv i niska distorzija, te visoka pouzdanost i sigurnost u radu.

 

Sigurni smo da će instalirano ozvučenje na neprimetan način doprineti uspostavljanju cenjenog brenda tek otvorenog restorana, i to odmah nakon prijatnog ambijenta i dobre hrane.