RCF ozvučenje "Kod Brke" u Novom Sadu

Od nedavno je ugostiteljska ponuda Novog Sada postala bogatija za još jedno mesto. Ponudi se pridružio restoran-bar „Kod Brke“. Radi se o iskusnim ugostiteljima iz Banjaluke, vlasnicima čuvenog banjalučkog restorana Mala Stanica, koji su se udružili sa novosađanima i otvorili restoran i bar „Kod Brke“.

  • Klijent: Restoran-bar "Kod Brke"
  • Datum projekta: 2018

Spoj odlične kuhinje i vrhunskog ozvučenja

 

Iz Banjaluke su, kažu, doneli ono najbolje: nadaleko poznati čokoladni sufle i Nektar pivo, kao i proverene recepte kako bi gastronomski doživljaj ostao na prepoznatljivo visokom nivou. Za savremeni i šarmantni izgled se pobrinuo arhitekta Aleksandar Mijatović, a za zvuk i ozvučenje očekivano AVL Projekt.

 

Restoran zauzima veliku površinu i ima 170 sedećih mesta i baštu. Podeljen je u dve celine, restoransku i izdvojenu barsku za degustaciju vina iz lokalnih vinarija i domaćih kraft piva. Stoga je bilo potrebno pažljivo osmisliti sistem ozvučenja kako bi bio prilagođen bilo kom delu prostora. Istovremeno, bilo je potrebno osmisliti i sistem koji će po potrebi poslužiti kao ozvučenje za manje svirke ili neke promotivne događaje. 

 

Obzirom na odličan izbor RCF zvučnika, nije bilo problema pri odabiru adekvatnog sistema i njegovoj instalaciji.