SONY touch monitori za IT kompaniju Synechron

Synechron, jedna od najbrže rastućih kompanija u svetu digitalnog poslovnog konsaltinga, bazirala je svoje poslovanje u Njujorku. Od osnivanja 2001. godine nalazi se na putanji „orbitalnog“ rasta. Kombinujući inovativne ideje i najsavremenija IT rešenja nametnuli su se kao globalni servis za pružanje poslovnih rešenja namenjenih finansijskim institucijama.

  • Klijent: Synechron, Novi Sad
  • Datum projekta: 2018

Sa 8000 profesionalaca zaposlenih u 18 država širom sveta, kompanija je prisutna i u Srbiji.

Upravo za potrebe poslovnog prostora u Novom Sada naša kompanije je angažovana da isporuči i instalira monitore osetljive na dodir.

 

Izbor je pao na Sony profesionalne monitore i to modele FW-43XE8001 i FW-49XE8001. Oba modela predstavljaju odlično rešenje za prezentacionu salu zahvaljujući sledećim svojim karakteristikama:

  • rad u režimu 18/7 bez vidne degradacije u kvalitetu slike i posle nekoliko godina korišćenja
  • jačina osvetljaja od 450cd/m2 za vidljiv sadržaj i na jačem ambijentalnom svetlu bez refleksije staklene površine
  • reprodukcija sadržaja u 4K rezoluciji (3840x2160 piksela) uz HDR (High Dynamic Range) tehnologiju.

 

Klijentu je bilo važno i da monitori imaju direktan bežični pristup internetu, te da se na njima može strimovati 4K sadržaj bez „kočenja“ slike ili potpunog prekida. Zahvaljujući ugrađenom Sony X1 procesoru, obe stvari su i omogućene.

Dodatni pribor, koji se opciono isporučuje i jednostavno postavlja na ove monitore, je i touch frameZahvaljujući njima postignuto je da isporučeni monitori dobiju karakteristiku ekrana osetljivih na dodir. 

Garancija na monitore je 3 godine uz mogućnost doplate za garanciju od 5 godina.