RCF HDL 6-A line array sistem za rental kompaniju Atomic Visual Support

Rental kompanija iz Beograda, Atomic Visual Support se bavi pružanjem stručnih usluga u sferi audio i video produkcije, uključujući i njenu potpunu tehničku realizaciju i podršku.

  • Klijent: Atomic Visual Support
  • Datum projekta: 2018

Atomic Visual Support se može pohvaliti uspešnim realizovanjem širokog spektra multimedijalnih događaja. U pitanju su promocije, konferencije, kongresi, modne revije, proslave i događaji korporativnog karaktera, kao i mega-produkcije poput velikih koncerata, festivala i sportskih manifestacija.

 

Ova rental kompanija se dodatno može pohvaliti i najmodernijom opremom visokog kvaliteta, pa tako i novim line array sistemom RCF HDL 6-A uz koji je isporučen i odgovarajući hardware za kačenje line array sistema, te prevezni kablovi.

 

Sistem kojeg odlikuje snaga od 1400W i maksimalni SPL od 131 dB će svakako doprineti prepoznatljivosti dobrog zvuka na tržištu Srbije. RCF HDL 6-A je idealan izbor kada imate potrebu za line array sistemom koji se montira "za minut". Poseduje dvokanalni pojačavač D klase i DSP procesor sa skretnicom, faznom korekcijom, limiterom i zaštitom. Zvučna kutija ima u sebi dva visoko kvalitetna 6" basa, 1,7" voice coil visokotonac na 100° x 10° horni za izvanrednu reprodukciju glasa i skoro nestvarnu dinamiku u zvuku. Zbog svog simetričnog dizajna HDL 6-A proizvodi konstantno pokrivanje zvukom bez tačaka prekida.

 

Na sledećem linku možete pogledati i kratak video sa prezentacijom ključnih karakteristika.