Mobilno ozvučenje za Centar za kulturu SIRMIUMART

SIRMIUMART je ustanova kulture od velikog značaja u Sremskoj Mitrovici. Bave se organizovanjem i razvijanjem muzičke, scenske i poetske delatnosti dece i mladih kroz rad organizacionih jedinica, kao i realizacijom programa kulturno-umetničkog stvaralaštva i zabavnog života.

  • Klijent: Centar za kulturu Sirmiumart
  • Datum projekta: 2018

Kako je jedan od njenih osnovnih ciljeva negovanje kvalitetnog muzičkog zvuka u ovom gradu, jednako kvalitetan sistem ozvučenja predstavlja neizostavan deo ukupne tehničke opremljenosti.

 

Ozvučenje koje smo isporučili 

 

Radi održavanja različitih muzičkih događaja unutar Sirmiumarta, AVL Projekt je isporučio mobilno ozvučenje. Ono se sastoji od aktivnih dvosistemskih DSP zvučnih kutija poslednje generacije, RCF HD 12-A MK4, snage 1400W sa max SPL-om od 130dB. Novi HD 12-A MK4 zvučnici se odlikuju znatno poboljšanim performansama zahvaljujući nizu potpuno novih pretvarača, kao i poboljšanim kvalitetom zvuka sa revolucionarnim FiRPHASE procesingom.

Tu je i audio mikseta RCF L-PAD 10C, 10-kanalna mikseta sa kompresorom koja predstavlja idealan alat za prezentacije, puštanje ambijentalne muzike, zabave i sve ostale aktivnosti koje podrazumevaju nekoliko stereo ulaza i njihovo miksanje.

Za puštanje muzike je zadužen RCF MS 1033 CD/USB-MP3 Player koji poseduje i FM Tuner. Isporučen je i bežični mikrofonski sistem sa ručnim dinamičkim predajnikom.

 

Među isporučenom opremom našli su se i odgovarajući stalci za zvučne kutije i mikrofon, dok je celokupan sistem uvezan kvalitetnim mikrofonskim kablovima Sommer Cable Stage 22 i Hicon konektorima HI-X3CM-B i HI-X3CF-B.