Bioskopski projektor za Kulturni centar Pančeva

Još jedan tender, još jedno uspešno učestvovanje na njemu, te prilika da se Kulturnom centru Pančeva isporuči Christie CP2200 - digitalni bioskopski projektor koji sa lampom od 3kW isporučuje 22.000 lumena, na isplativ način i uz fleksibilno postavljanje, servisiranje i instalaciju.

  • Klijent: Kulturni centar Pančeva
  • Datum projekta: 2018

Kulturni centar Pančeva, od osnivanja 1956. godine, pa sve do danas beleži kontinuirani razvoj svoje delatnosti. Poslednjih godina ova ustanova kulture je zabeležila sjajne rezultate u radu, realizujući na godišnjem nivou više od 1000 različitih programskih sadržaja. O kvalitetu njihovog rada govore najviše ocene domaćih kritičara, teoretičara i pozorišnih žirija.

 

Isporučeni bioskopski projektor

 

Kulturnom centru Pančeva je isporučen digitalni projektor 3D cinema Christie CP2220 sa touch panel kontrolerom. Ovaj projektor podržava DCI (bioskopski) standard, ima osvetljaj od 22000 lumena, izveden je u DLP tehnologij i ima rezoluciju 2K. Poseduje i mogućnost nadogradnje na 4K rezoluciju uz dodatni modul.

 

Uz projektor je isporučen i integrisani medija blok sa priključnim konektorima DVI, BNC, GPIO, Ethernet port i NAS (hard disk) kapaciteta od 4TB.

 

Motorizovani zoom objektiv pruža mogućnost projektovanja slike iz tehničke sobe u cinemascope formatu unutar postojeće dimenzije platna širine 800cm i visine 500cm, sa rastojanja od 27m.

 

Snaga projektora je odabrana tako da zadovolji potrebe za 2D i 3D projekcijama, i to i na platnima većih dimenzija koje klijent namerava da kupi u budućnosti.

Stalak za projektor omogućava podešavanje visine sigurnosnim stopama za prihvat projektora i elektroenergetskim razvodom za priključenje dodatnog UPS uređaja.

 

Uz projektor su isporučene i 2 rezervne lampe za projektor.

 

Nakon završene instalacije, stručni tim AVL Projekta je izvršio obuku 2 lica iz tehničke službe naručioca u trajanju od 8 sati.