Chauvet rasveta za rental kompaniju Access Pro Group

Kupovinom opreme najnovije tehnologije, rental kompanija Access Pro Group iz Beograda je ovog leta proširila svoju ponudu rasvetne tehnike. U pitanju su beam inteligentni reflektori Chauvet ROGUE R1 BEAM i blinderi Chauvet STRIKE 4.

  • Klijent: Access Pro Group
  • Datum projekta: 2018

Chauvet Rogue 1 Wash

ROGUE R1 BEAM je rasvetni uređaj koji se ističe u odnosu na ostale beam-ove, jer poseduje  dve nezavisno kontrolisane prizme čiji su rezultat zapanjujući efekti deljenog svetlosnog snopa.

Sa 5-stranom i 8-stranom motorizovanom rotirajućom prizmom i u kombinaciji sa 17 goboa na gobo točku i 14 boja na točku boja, kao rezultat se dobijaju predivni efekti u prostoru. Izvor svetla je sijalica Osram Sirius snage 132W koja pri uglu beam-a do 1° daje izuzetno snažan osvetljaj od 78700 lux na rastojanju od 5 metara. Prilagodljivost, cena i performanse čine ovaj reflektor odličnim proizvodom za rental kompanije ili za fiksne instalacije.

 

Chauvet Strike 4

 

STRIKE 4 je novi LED blinder sa toplo belim svetlom koji je napravljen u prepoznatljivoj konfiguraciji halogenih blindera 2x2. Blinder je istovremeno i strobe. Naime, poseduje 4 x 100W COB LED-a postavljenih u nezavisno pokretljivim kućištama, sa pomeranjem po pan-u +/- 24°, čiji se osvetljaj može podešavati preko 16-bitnog dimovanja.

Za rental kompanije je ovo ogromna prednost, jer više nema potrebe da kupuju skupe halogene blinderske DWE sijalice. Podesivi PWM je idealan za filmske i studijske aplikacije. Strike 4 ima osnovne i napredne kontrole koje pružaju fleksibilnost u postavljanju, kao i kristalno jasan OLED displej za brzo podešavanje.

 

 

Našem klijentu Access Pro Group želimo mnogo uspešnih korišćenja Chauvet rasvetnih uređaja!