Mobilno ozvučenje za Sportsko turistički centar „Bajina Bašta“

Sportsko turistički centar „Bajina Bašta“ je ustanova Skupštine opštine Bajina Bašta, osnovana sa ciljem da stvori uslove za povratak turizma na pozicije vodeće i najperspektivnije privredne grane u opštini Bajina Bašta.

  • Klijent: Sportsko turistički centar Bajina Bašta
  • Datum projekta: 2018

Stoga se ova organizacija bavi opremanjem, održavanjem i eksploatacijom Sportsko rekreativnog centra u Bajinoj Bašti, gradske plaže na Drini, plaže na veštačkom jezeru HE „Bajina Bašta“ i obavljanjem poslova turističke organizacije Opštine.

 

O isporučenom ozvučenju

"Ja ovako zamišljam raj", izjavio je dr Etkin Klark, direktor Evropske fondacije za zaštitu prirode i nacionalnih parkova, prilikom obilaska nacionalnog parka Tara. Nadamo se da će i oprema koju je isporučio AVL Projekt dati doprinos ovom parčetu raja.

 

    Sportsko turistički centar Bajina Bašta

 

U pitanju je mobilno ozvučenje koje se sastoji od aktivnih zvučnika poslednje generacije, RCF ART 715-A MK4. Ovaj zvučnik nudi jedinstvenu jasnoću vokala, a sa 15" neodimijumskim vuferom postignut je izuzetno linearni odziv i precizna, duboka kontrola niskih frekvencija. Pojačavač preko DSP-a isporučuje 1400W snage.

 

RCF L-Pad12cx audio mikseta iz AVL Projekta

Isporučena je i audio mikseta RCF L-PAD 12CX, 12-kanalna mikseta sa efektima i mogućnošću ugradnje USB MP3 Player/Recorder-a. Tu je i Audix OM2 mikrofon kog odlikuje čista i precizna reprodukcija vokala sa otpornošću na distorziju.

 

Za aktivne zvučne kutije i mikrofon su isporučeni odgovarajući stalci, a čitav sistem je uvezan  kvalitetnim mikrofonskim kablovima Sommer Cable Stage 22 i Hicon konektorima HI-X3CM-B i HI-X3CF-B.