Mobilno ozvučenje za KUD Petefi Šandor iz Maradika

Oblast delovanja KUD-a Petefi Šandor iz Maradika je prezentovanje lokalne kulture, tradicije, običaja i multikulturalnosti ovih prostora. Naročita pažnja se posvećuje mladima sa ciljem da se priključe kulturno-umetničkom društvu kako bi pesmom i igrom negovali svoju tradiciju i predstavili je sugrađanima i gostima.

  • Klijent: KUD Petefi Šandor, Maradik
  • Datum projekta: 2018

Imajući ovo na umu, KUD Petefi Šandor nam se obratio sa željom da nabavi mobilni sistem ozvučenja.

 

Mobilno ozvučenje

 

Isporučili smo mobilno ozvučenje koje se sastoji od RCF ART 312-A MK4 aktivne zvučne DSP kutije snage 800W/peak, koja predstavlja optimalni izbor za ozvučavanje događaja uživo, odn. kada postoji izražena potreba za izvrsnim full range-om, bas reprodukcijom i tačnim visokim frekvencijama. RCF zvučnici su dizajnirani koristeći njihovu naprednu FiR filtering tehnologiju, razvijenu da pruži transparentni zvuk, absolutnu bistrinu i perfektnu stereo sliku svakom slušaocu.

Tu je i audio mikseta RCF L-PAD 10C, 10-kanalna mikseta sa kompresorom koja predstavlja idealan alat za prezentacije, za puštanje ambijentalne muzike, na zabavama i kod svih ostalih aktivnosti koje podrazumevaju nekoliko stereo ulaza i njihovo miksanje.

 

Isporučeni Audix i5 dinamički instrumentalni mikrofon kardioidne usmerenosti za sve prilike. Opremljen je VLM dijafagramom za prirodnu i preciznu reprodukciju zvuka. i5 se može koristiti na bini, u studiju ili u broadcast aplikacijama i može da podnese SPL-ove do 140 dB bez ikakve distorzije. i5 kardoidni mikrofon se može koristiti sa raznim instrumentima, poput gitara, basova, kao i vokala. i5 je robustan, kompaktan i lak za korišćenje mikrofon.

Od mikrofona, tu je i Audix ADX20iP minijaturni kondenzatorski mikrofon koji svoju primenu pronalazi u profesionalnim aplikacijama na bini i u studiju. Ovaj mikrofon se uglavnom koristi za ozvučavanje duvačkih instrumenata. Audix ADX20iP ima kardioidni karakteristiku uglovanosti koja pruža odličnu izolaciju i kontrolu fidbeka na bini sa prirodnom reprodukcijom zvuka na malim razdaljinama. ADX20iP mikrofon je lagan, kompaktan i jednostavan za korišćenje. Sa ovim mikrofonom se dobija gooseneck štipaljku sa federom za lako montiranje.

 

Za aktivne zvučne kutije su isporučeni odgovarajući stalci, a čitav sistem je uvezan sa kvalitetnim mikrofonskim kablovima Sommer Cable Stage 22 i Hicon konektorima HI-X3CM-B i HI-X3CF-B.

 

Za više informacija o isporučenom sistemu, pozovite nas ili nam pišite.