CHAUVET pokretna LED rasveta za Novosadsko pozorište

Uspešnim učešćem na tenderu dobili smo priliku da isporučimo inteligentnu LED rasvetu za pozorišnu scenu Novosadskog pozorišta.

  • Klijent: Újvidéki Színház – Novosadsko pozorište
  • Datum projekta: 2019

CHAUVET LED rasveta

 

Inteligentni moving reflektor ROGUE R2 WASH  poseduje 19 RGBW LED Osram dioda od kojih svaka ima 15W snagu, sa 5 nezavisnih zona LED dioda za kontrolu pixel mappinga.  Reflektor ima mogućnost podešavanje temperature boje od 2800K do 10000K, a poseduje i motorizovan zoom uglovanosti od 12° do 49°. Potrošnja reflektora iznosi svega 325W.

 

Inteligentni moving reflektor ROGUE R2X SPOT poseduje 1 x 300W LED Osram izvor CW sa beam uglom 16.5° i jačinom osvetljaja od 9100lux na 5 m. Kontrolni protokoli su DMX i RDM. Paleta boja se dobija mešanjem boja sa dva kolor točka, od kojih svaki ima 7 boja + belu boju, i to sa kontinualnom promenljivom brzinom.

Prikaz kompleksnih gobo projekcija sa perfektnim prelaskom iz jednog gobo oblika u drugi je omogućeno putem dva rotirajuća gobo točka sa ukupno 15 gobo paterna. Perfektni efekti dodatno se postižu preko motorizovanog irisa, motorizovane rotirajuće trostrane prizme, motorizovanog frosta za beam kontrolu i motorizovanog fokusa.

Podesiv PWM garantuje siguran rad bez flikerovanja na kameri.

 

Isporučen je i profilni zoom reflektor model EVE E-100Z uglovanosti od 14° do 30° izveden u LED tehnologiji, snage izvora 100W x 1 LED Osram dioda koja daje toplo belo svetlo, a podržan je kontrolni DMX protokol. Ugrađeni kvalitetni noževi omogućavaju precizno sečenje svetlosnog snopa prema želji dizajnera svetla. Snaga osvetljaja iznosi 15000 lux na rastojanju od 2m pri uglovanosti od 14°. Reflektor poseduje USB priključak sa mogućnošću priključka dodatnog USB adaptera za bežičan prenos DMX signala sa kontrolnog uređaja.