Ozvučenje, rasveta i video sistem za Pub & Ko. na Kopaoniku

Pub & Ko. je čuveni novosadski The Pub obučen u planinsko ruho. Kao i svaki dobar pab, drži do sebe u svakom pogledu, jer je istinski posvećen promociji i podršci dobrog raspoloženja svakog ko zakorači u ovaj prostor. On je mesto okupljanja izjutra, uz kafu i doručak, dok u večernjim satima prerasta u mesto za dobar provod.

  • Klijent: Pub & Ko.
  • Datum projekta: 2019

On je mesto okupljanja izjutra, uz kafu i doručak, dok u večernjim satima prerasta u mesto za dobar provod.

 

Da bi zadržao reputaciju mesta za dobar provod, na našu adresu je stigao novi zahtev nadaleko poznatog i po uspešnosti prepoznatljivog tima ugostitelja, inspirisan dugogodišnjom odličnom saradnjom. Zahtev je, zapravo bio poziv da učestvujemo u rekonstrukciji ovog gastro paba na Kopaoniku. Mestu u kojem se, pored odlične hrane i pića, serviraju i odlične žurke bilo je potrebno savremeno i pouzdano ozvučenje, sistem za video projekcije i nešto rasvetne tehnike.

 

Ozvučenje za live svirke/DJ čine RCF zvučnici poslednje gerenacije ART 735-A MK4 i sabvuferi SUB 708-AS II koje kontroliše Xilica XA-2040 audio procesor. Sistem za dnevno ozvučenje dopunjen je zvučnicima iz RCF Media serije M1001.

 

Uz audio sistem obavezni su i svetlosni efekti. Imajući to u vidu isporučili smo Chauvet LED reflektore FX PAR 9 i okačili ih na Duratruss konstrukciju iznad bine. U centralnom prostoru lokala postavljeni su Chauvet pokretni LED spot reflektori Intimidator Spot 255 IRC. Kontrola rasvete vrši se pomoću Enttec DMX USB Pro dongle i besplatnog softvera za PC/Mac.

 

Da bi ugođaj bio potpun, instaliran je i jednostavan video sistem. On se sastoji od Casio ultra short throw projektora XJ-UT311wn sa LED izvorom svetlosti koji projektuje sliku na MW Screen Tab Tension platno. Video  je proširen na ostale monitore pomoću ATEN HDMI ekstendera VE-809 i HDMI splitera VS184a. 

Monitori su postavljeni na EDBAK zidne nosače.

 

Nakon završene rekonstrukcije, Pub & Ko. je spreman da dočeka još mnoge skijaške sezone uz odličnu ponudu sadržaja.