LED rasveta i laserski projektor za rental kompaniju Inovations

Inovations je rental kompanija iz Beograda. Čini je tim kreativnih profesionalaca koji zajedno ispunjavaju ideje i želje klijenata na najbolji mogući način. Njihov moto je: „Pustite mašti na volju, inspirišite nas da pokažemo koliko znamo.“

  • Klijent: Inovations
  • Datum projekta: 2019

Kako bi njihova kreativnost došla do punog izražaja u svakom trenutku je neophodno da budu opremljeni najkvalitetnijom opremom. Stoga su nam se obratili sa željom da se upoznaju sa rasvetom iz naše ponude.

 

Nakon uspešne prezentacije opreme u našem show room-u, odlučili su da nabave odgovarajuće Chauvet profesionalne reflektore, kao i Sony laser projektor.

 

Isporučeni su Ovation E-260WW profilni zoom reflektori uglovanosti od 25 do 50 stepeni. Ovi reflektori emituju toplo belo svetlo, a poseduju 4 kvalitetna noža sa kojima je moguće iseći svetlosni snop prema želji dizajnera svetla. Koriste jedan 230W LED koji nadmašuje snagu 750W tungsten izvora svetla, a daje uniformnu pokrivenost osvetljene površine. Podržava sve nove tehnologije, RDM (Remote Device Management) za učitavanje personalnih fajlova reflektora u rasvetnom pultu, kao i podesivi PWM (Pulse Width Modulation) kako bi se izbegao flickering na kamerama, što je važno za korporativna dešavanja tokom kojih se odvija snimanje HD kamerama.

 

Za farbanje scene isporučeni su Chauvet SLIMBANK T18 USB LED reflektori sa 18x3W tri-color RGB, uglovanosti od 17°, sa klapnom za usmeravanje svetlosnog snopa i mogućnošću brze kontrole boje bežičnim putem preko daljinskog kontrolera bez rasvetnog pulta.

 

Svi Chauvet reflektori su izvedeni u LED tehnologiji sa Osram diodama.

 

Za video projekcije izabran je Sony projektor VPL-PHZ10, radna mašina kakvu može da poželi svaka rental kompanija zbog lasera čiji je vek trajanja 20.000 sati. Zahvaljujući ovoj činjenici, praktično ne postoje troškovi održavanja, dok je potrošnja električne energije smanjena za 40% u odnosu na projektore istih karakteristika sa lampom (sijalicom). Snaga osvetljaja od 5000 lumena ostaje ista i pri celodnevnom korišćenju, dok je rezolucija WUXGA dovoljna za kvalitetan prikaz slike za razlicite događaje. Pored ovoga, impresivna fleksibilnost projekcije pri različitim položajima projektora čine ga poželjnim uređajem za svaku rental kompaniju.

 

Pozovite nas za demo uređaj i prezentaciju u nasem show room-u.

Slični projekti