Ozvučenje za Loft Rooftop u Tržnom centru Promenada

Loft, Coffe & Food Bar iz Novog Sada uživa status omiljenog mesta u gradu zahvaljujući konceptu usluge koji obuhvata: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer i mlade ljude na usluzi svim gostima.

  • Klijent: Loft, Coffe & Food Bar
  • Datum projekta: 2019

Mi bi dodali: i ozvučenje za kafiće vrhunskog kvaliteta.

 

Zapravo, u pitanju je nekoliko omiljenih mesta, jer se Loft može pronaći na nekoliko lokacija u Novom Sadu. Jedna od njih je najnoviji novosadski tržni centar Promenada.

Već pri ulasku u Loft Rooftop, kako je ime ovoj Loft lokaciji, enterijer „krade“ pažnju svakog gosta. Odmah zatim sledi prijatna, nenametljiva, a nedvosmisleno prisutna muzika.

 

Ozvučenje u Loft Rooftop

 

Ozvučenje u kafiću se sastoji od adekvatnog broja zvučnih kutija iz Media serije, tačnije modela RCF M601, kao i RCF DPS 604X četvorokanalnim pojačavačima. Izvor signala je računar koji je sa sistemom povezan preko Radial USB PRO zvučne kartice. Dodatak sistemu je i RCF S5012 pasivni subwoofer.

 

Isporučena je i tehnika za ozvučenje letnje bašte, koja će biti instalirana nakon postavljanja pergole na otvorenom prostoru koji pripada lokalu. Za tu namenu isporučeni su zvučnici RCF MQ 80P - B sa IP 55 otpornošću na vremenske uslove što ga čini odgovarajućim izborom za spoljašnju instalaciju.

 

Izazovi pri instalaciji

 

Kako to često ume da se desi u građevinarstvu, tako je i instalacija ozvučenja u Loft Rooftop-u podrazumevala kratak rok za završetak posla zbog otvaranja tržnog centra. Dobrom organizacijom i zalaganjem naših kolega na terenu, uspešno smo se „suočili“ i sa ovim izazovom.