Chauvet inteligenta rasveta i MA Lighting kontrola rasvete za rental kompaniju PowerHouse

Rental kompanija PowerHouse poseduje više od dvadeset godina iskustva u radu sa koncertnim i klupskim ozvučenjem i rasvetom. Tokom godina razvoja i rasta dostigli su visok nivo kvaliteta i pouzdanosti u pružanju usluge ozvučavanja i osvetljavanja najrazličitijih događaja.

  • Klijent: PowerHouse
  • Datum projekta: 2019

U svojoj ponudi imaju RCF ozvučenje iz pro serije NX koja se odlikuje inovativnim i modularnim sistemim aktivnih zvučnih kutija sa namerom dizajniranih da budu svakodnevni alat za rad rental kompanija i profesionalnih muzičara. Tu je i kvalitetna statična i pokretna, standardna i LED rasveta koja obuhvata wash i spot rasvetne uređaje, PAR 64 rasvetna tela, led barove, strobove.

 

Sa ciljem daljeg unapređenja svoje ponude, nedavno su se odlučili za nabavku vrhunske spot, beam i wash intelignetne Chauvet rasvete i to: MAVERICK MK2WASH , ROGUE R2X BEAM  i ROGUE R1X SPOT, kao i Ma Lighting rasvetnog pulta MA onPC COMMAND WING.

 

O rasveti i kontroli rasvete

 

Maverick MK2 Wash postavlja nove standarde wash reflektora sa savršeno ravnomernim izlazom svetla, custom dizajniranim izlazima, kompletnim pixel mapingom, virtuelnim gobo točkom sa pozadinskim bojama, pretprogramiranim bojama i zumom uglovanosti od 7 do 49 stepeni. 12 Osram LED RGBW dioda snage 40W omogućavaju primenu u najrazličitijim okruženjima. DMX, sACN, Art-Net, Kling-Net ili W-DMX, kontrola je u Vašim rukama.

 

Rogue R2X Beam sa fokusiranim snopom širine od 1 stepena radi sa Osram Sirius sijalicom snage 231W i proizvodi fantastičan izlazni osvetljaj od 134000 lux na rastojanju od 15m, u šta se možete uveriti na priloženim slikama. Očekivani vek trajanja sijalice je 2000h. Inteligentni, pokretni beam reflektor dolazi sa 14 fiksnih boja, na točku boja, koje se menjaju kontinualno promenljivom brzinom bez ikakvih problema, a poseduje i dve preklapajuće motorizovane rotirajuće petostrane, odn. osmostrane prizme koje daju kreativne i dinamičke prikaze svetlosnog snopa.

 

Rogue R1X Spot donosi inovativnost i kreativnost sa rotirajućom trostranom prizmom, motorizovanim irisom i fokusom za oblikovanje svetlosnog snopa. Poseduje kolor točak sa 8 boja i dva gobo točka, od kojih se jedan rotira i ima 7 zamenljivih goboa. Inteligentan pokretni spot reflektor ima LED izvor svetla snage od 170W sa uglovanošću od 16 stepeni za oštre gobo projekcije.

 

MA onPC Command Wing je mali i mobilni rasvetni pult-kontroler sa 2048 parametara kada ga koristite sa besplatnim grandMA2 onPC softverom. Poseduje 2 DMX izlaza, kao i mogućnost da preko Ethernet mreže pošalje još 2 DMX izlaza. Upotreba grandMA2 onPC softvera nikada nije bila lakša. Jednostavnom USB konekcijom između MA onPC komandnog krila i računara na kojem radi grandMA2 onPC softver, korisnik ima kontrolu svih ulaza/izlaza kao na grandMA2 konzoli. Takođe, moguće je dodati još fejdera povezivanjem MA onPC fader wing-a na MA onPC command wing. MA onPC fader wing vam pruža još 2048 parametara i četiri DMX linije.