Profesionalni Sony 4K monitor za Nacionalnu klasu u Novom Sadu

"Nacionalna klasa by Vojvodina" je mesto gde možete da uživate pre svega u tradicionalnim jelima i piću s naših prostora, ali i da se dobro provedete. Izolovan od gradske gužve, na lokaciji do koje se lako stiže, lokal se nalazi u okviru tržnog centra Big u Novom Sadu.

  • Klijent: Restoran Nacionalna klasa, Novi Sad
  • Datum projekta: 2019

Nacionalna klasa nas je angažovala za isporuku i montažu monitora većih dimenzija koji bi bio postavljen u bašti restorana kako bi gosti u prijatnom ambijentu mogli da prate utakmice na Svetskom košarkaškom prvenstvu u Kini. Podrazumeva se da se u pauzama između utakmica emituje i drugi zabavni sadržaj.

 

Isporučili smo profesionalni Sony monitor od 75’’ FW-75BZ35F. Ovaj model monitora radi u režimu 24/7 bez degradacije u kvalitetu slike, čak i posle nekoliko godina korišćenja. Jačina osvetljaja od 620cd/m2 dovoljna je kako bi se neutralisalo ambijentalno svetlo u bašti restorana što uz Sony HDR (High Dynamic Range) tehnologiju obezbeđuje kristalno jasnu sliku sa izvanrednom reprodukcijom boje i velikim kontrastom. Na monitoru je aktivirana funkcija automatske kalibracije osvetljaja u zavisnosti od jačine ambijentalnog  svetla.

Profesionalni Sony monitori imaju mogućnost rada u portrait (vertikalnom) modu za prikaz reklamnih filmova i robe šioke potrošnje. Krajnji korisnik ima i mogućnost jednostavnog puštanja reklamnog sadržaja preko ugrađenog USB medija plejera, bez potrebe za korišćenjem dodatnog hardvera i softvera. Sa USB medija plejerom je moguće napraviti odgovarajuće playliste i vremenski raspored puštanja odgovarajućeg sadržaja.

 

Monitor je postavljen na podnostojeći stalak EDBAK TR18 sa točkovima sa kočnicom, radi lakseg premeštanja ukoliko se ukaže potreba za tim. Sama konstrukcija stalka garantuje stabilnu postavku monitora bez bojazni da će doći do prevrtanja.

 

Sada je „bezbedno“ posetiti Nacionalnu klasu i u vreme održavanja najvažnijih utakmica.