Ozvučenje za novosadski PUBeraj

U samom srcu Novog Sada, ušuškan između berbernice i ženskog frizerskog salona, PUBeraj je jedno od omiljenih mesta okupljanja u ovom gradu. Plod je ideje da se na jednom mestu spoji lepo i korisno, te uz savršeno stilizovanje brade i friziranje po poslednjoj modi, preko dana ovde možete uživati u šoljici najkvalitetnije kafe, a u kasnijim satima i u odličnom noćnom izlasku.

  • Klijent: PUBeraj
  • Datum projekta: 2019

U popularnom lokalu gotovo svakodnevno se održavaju svirke i DJ žurke, što zahteva i adekvatno odabrano i instalirano ozvučenje kako bi ugođaj gostiju bio potpun. Zbog toga nas je kontaktirao menadžment PUBeraj-a kako bismo lokal opremili najsavremenijom audio opremom.

 

U ovu svrhu isporučen je sistem kompanije d&b audiotechnik koji čine dve 2-sistemske pasivne zvučne kutije 24S sa rotirajućom hornom, pasivni subwoofer 21S i 4-kanalni audio pojačavač 30D AMP sa DSP procesingom.

 

Pomenuti sistem odlikuje kvalitet zvuka na zavidnom nivou, a njegove performanse potpuno dolaze do izražaja u večernjim satima kada se prostor preobražava u noćni klub. Verodostojnost zvuka koju instalirano d&b ozvučenje reprodukuje primetna je u punoj meri tokom gostovanja DJ-eva sa snimcima visokokvalitetne produkcije.

 

Jednostavno bez konkurencije

 

Iako se pojedini proizvođači ozvučenja mogu pohvaliti sličnim proizvodima na tržištu, d&b audiotechnik je apsolutni pobednik kada je u pitanju odnos veličine zvučne kutije i zvučni pritisak koji ona proizvodi. Njegova prednost jeste i to što ravnomerno raspoređuje zvuk po celom prostoru, pa svi gosti jednako mogu da uživaju u njemu, bez obzira na to gde se nalaze.