Ozvučenje za Erste Banku

Erste Bank a.d. Novi Sad, članica austrijske Erste Grupe, u našoj zemlji uspešno posluje od 2005. godine. Nedavno su nas nadležni iz Banke angažovali u vezi sa isporukom ambijentalnog ozvučenja za nekoliko svojih poslovnica.

  • Klijent: Erste Banka a. d. Novi Sad
  • Datum projekta: 2019

U tu svrhu isporučeni su RCF PL 6X plafonski zvučnici i prateća audio oprema, kao i Sommer Cable Meridian SP215 FRNC kabl.

 

RCF PL 6X koaksijalni zvučnik elegantnog i inovativnog dizajna veoma se lako ugrađuje u „lažne“ plafone ili panele zahvaljujući sistemu od tri zakačaljke usled čega nema potrebe za korišćenjem šrafova ili drugog pribora za montiranje. Zvučnici su dvosistemski i pružaju prijatan, pun zvuk, te u ovom slučaju neće ometati rad zaposlenih u kancelarijama. Takođe su pogodni za ugradnju i primenu u tržnim i sportskim centrima, u hodnicima i holovima raznih vrsta objekata, PA sistemima i sl.

 

Ceo audio sistem skladno je povezan Sommer Cable FRNC zvučničkim kablom malog prečnika. Od drugih kablova na tržištu izdvaja ga izuzetna izdržljivost uslovljena upotrebom specijalnih materijala kojim je obložen, dok bakarne žice sa niskim sadržajem kiseonika koje sadrži osiguravaju bolji kvalitet zvuka i duži vek trajanja. Pogodan je za fiksne instalacije, kao i za povezivanje svih vrsta PA i HiFi sistema.

Njegova oznaka FRNC (Flame Retardant Non-Corrosive) ukazuje na posedovanje izuzetno važne karakteristike za objekat bilo koje namene, a u kojem borave ljudi, to je da ne šire požarne emituju štetne gasove, te doprinose smanjenoj gustini dima. U dodatku, ova oznaka ukazuje i da je kabl svojim karakteristikama usklađen sa Zakonom o zaštiti od požara.

 

Photo: Erste Banka