MA Lighting i DiGiCo pojačanje za Skymusic™ Production

Skymusic™ Production je vodeća rental kompanija u Jugoistočnoj Evropi sa preko 15 godina iskustva i više od 2500 izvedbi velikih, srednjih i malih događaja na godišnjem nivou, koja konstantno teži razvoju i postavljanju standarda u oblasti produkcije, inovacija i tehnoloških rešenja.

  • Klijent: Skymusic™ Production
  • Datum projekta: 2021

U portfoliju kompanije ističe se tehnička produkcija najvećih manifestacija, festivala i koncerata u Srbiji i regionu, kao što su: regionalna dodela muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC), Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week, ali i nastupi svetskih izvođača kao što su Rihanna, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Enrique Iglesias, Sting, Jennifer Lopez, Pussycat Dolls, Gipsy Kings, Santana, Andrea Bocelli, Toto, 50 Cent, David Guetta, Ian Gillan, Simply Red, Apocalyptica, 2 Cellos… Skymusic Production stoji iza tehničke produkcije festivala Exit i njegovih regionalnih ekstenzija, šou programa X Factor, Ja imam talenat i mnogih drugih. 

 

Stoga je nedavna nabavka grandMA3 light kontrole rasvete, DiGiCo SD12 audio miks pulta i D2 rack-a, kao pojačanje već bogatog repertoara visoko profesionalne opreme, logična odluka top menadžmenta.

grandMA3 light rasvetna konzola,  je prava „radilica“ unutar serije kojoj pripada i predstavlja idealnu kombinaciju snage i fizičkih karakteristika. Pogodna je za sve vrste produkcija, osim onih najzahtevnijih, što je čini verovatno najprimenljivijom konzolom na tržištu.

Sa 60 fizičkih plejbekova, 16 dodeljivih x-tastera i posebnom master-plejbek sekcijom, grandMA3 light konzola pruža mnoštvo opcija za plejbek.

Veliki ekran osetljiv na dodir omogućava direktan pristup programerskim alatima i u potpunosti se može prilagoditi potrebama korisnika.

Standardno dolazi sa 8192 kontrolnih parametara, što je čini idealnim izborom za profesionalne rasvetne aplikacije svih dimenzija. Sistem se može proširiti do čak 250.000 parametara korišćenjem dodatnih grandMA3 procesorskih uređaja. Hardver je ergonomski optimizovan i smatra se nečujnim.

Uz posedovanje grandMA2 full-size rasvetnog pulta od ranije, SkymusicTM Production je ovom nabavkom još jedanput potvrdio svoju opredeljenost isporučivanju najkreativnijih i najpraktičnijih rešenja za svoje klijente bez ikakvih ograničenja.

 

SD12 je digitalni audio miks pult, prava fabrika zvuka kompaktne veličine, a moćnih performansi. DiGiCo je ovom višestruko primenljivom digitalnom audio miksetom podigao lestvicu u industriji ponudivši tržištu optimum funkcionalnosti za najrazličitije aplikacije: live turing, instalacije, verski objekti, pozorišta, broadcast i korporativna okruženja. SD12 se odlikuje najnovijom generacijom Super FPGA tehnologije i Core 2 softverom zahvaljujući čemu je u stanju da obezbedi snagu i mogućnosti povezivanja bez premca, spakovane u kompaktnu veličinu.

 

Sigurni smo da će zaposleni u SkymusicTM Production, kao stručnjaci koje pokreće strast za dobrim rezultatom i iskusni profesionalci, uživati u ovom inoviranju tehničke opremljenosti, jer smo sigurni da će ih ona podržati u očuvanju ključnih vrednosti u radu, a to su kreativnost, težnja ka inovacijama i ispunjavanje i najkompleksnijih zahteva klijenata.