Audio oprema za Istorijski arhiv grada Novog Sada

Istorijski arhiv grada Novog Sada je ustanova kulture od nacionalnog značaja koja čuva i vrši zaštitu arhivske građe i registraturskog materijala. Osim toga, ova značajna ustanova organizuje i tematske izložbe, savetovanja, seminare i radionice, a za date aktivnosti potrebno je obezbediti i adekvatnu opremu.

  • Klijent: Istorijski arhiv grada Novog Sada
  • Datum projekta: 2020

Naša kompanija Arhivu je isporučila profesionalnu audio opremu koja će unaprediti kvalitet ozvučenja tokom organizacije i izvođenja različitih događaja. Reč je o dva aktivna zvučna sistema RCF EVOX J8 i mikseti RCF E24.

 

EVOX J seriju zvučnika karakterišu sve odlike originalnih EVOX sistema, ali u prenosivom i kompaktnom izdanju, uz odlične zvučne performanse i kristalno jasan vokal.

RCF EVOX J8 poseduje line source satelit, sa osam 2” full-range drajvera, uparenih sa high-powered 12” vuferom smeštenim u bas refleks kutiji i ugrađenim pojačavačem D klase, snage od 1400 W. Ultra kompaktni drajveri sposobni su da proizvedu  veoma visok SPL, dok se bas iz vufera proteže do najnižih frekvencija isporučujući brzi i precizni "udarac".

Zahvaljujući brojnim izlazima i FiRPHASE procesingu, postiže se koherentna distribucija zvuka bez fazne distorzije i minimalna latencija sistema.

Pojačavači EVOX serije omogućuju ultra-brzi atak, realistični odziv i impresivne audio performanse, dok njihova aluminijumska konstrukcija osigurava kutiju u transportu, te pomaže pri njenom hlađenju. EVOX J pojačavači poseduju SMPS odeljak za napajanje kako bi proizveli maksimalni output, a minimalnu težinu za transportovanje.

 

Isporučena RCF E 24 mikseta sa 24 kanala i ugrađenim efektima takođe je lako prenosiva pri čemu poseduje zavidan broj opcija.

 

Sigurni smo da će isporučena profesionalna oprema organizovana dešavanja u Arhivu učiniti praktičnijim i funkcionalnijim.