Rasveta za galeriju Kulturnog centra Kisač

Kulturni centar Kisač je ustanova kulture osnovana 1987. godine, u sklopu čijeg je objekta, pored već postojećih prostorija za folklorne i pozorišne probe, velike sale za scenske projekte i letnje pozornice, odnedavno otvorena i galerija.

  • Klijent: Kulturni centar Kisač
  • Datum projekta: 2020

Novi izložbeni prostor Kulturnog centra Kisač predstavlja najopremljeniju galeriju slovačke zajednice u Vojvodini. Budući da njen cilj jeste da postane mesto gde će svoje radove moći da izlažu kako brojni umetnici iz Kisača, tako i iz drugih mesta u pokrajini, bilo je potrebno obezbediti adekvatno osvetljenje.

 

Galerijski rasvetni sistem isporučen od strane naše kompanije čine šinski sistem montiran na plafon i Chauvet EVE TF-20 reflektori. Isporučeni rasvetni uređaji bele boje izvedeni su u LED tehnologiji snage 20W sa toplo belim svetlom čija se snaga osvetljaja po potrebi može regulisati preko dimera.

Reflektori poseduju klapnu koja usmerava svetlosni snop, te je na taj način moguće  u većoj meri istaći određeni izložbeni eksponat ili sliku. Uz isporučeni trofazni šinski sistem moguće je pojedinačno aktivirati LED reflektore za osvetljenje željenog izložbenog predmeta, usled čega nema potrebe da se sva rasvetna tela uključuju u isto vreme.

 

Verujemo da će isporučena rasveta ispuniti sva očekivanja umetnika i posetilaca galerije i omogućiti ljubiteljima umetnosti iz manjih naselja u okolini Novog Sada da u svakom momentu uživaju u delima primenjene umetnosti i slikarstva.